Ako si zvyknúť na prácu vo výrobe?
Ahojte pracuje niekto vo výrobe z pásom? Aký čas vám trvalo si zvyknúť na tu robotu? praca je celkom jednoducha manuálne a robí sa 12 hodinovky
@anonym_autor robila som, nikdy viac.
Na 12tky som si zvykla pomerne rychlo,ale to preto,ze ich robis stale.No robila som na pumpe,takze to nebolo za pasom.A teraz si stale na tie 12tky neviem zvyknut,lebo ich mame len soboty,ranna,nocna.Robim vo vyrobe ale nie za pasom.Akurat sa zaucam na inej pozicii a od noveho roku sama.To uz bude stres,chaus,panika pokial si na to nezvyknem.A neuvolnim sa,a tiez je to lahucka robota,casu kopec na kavu,cigu.Ale je to nieco nove.
@anonym_autor Robila som v dvoch fabrikách NIKDY VIAC!
@anonym_autor to je veľmi ťažko povedať. Záleží akú prácu vychytáš alebo či si ten typ človeka, ktorý je rád, že sa niečo jednoduché naučí a má pokoj. Ja som napríklad v súčasnej fabrike nastúpila na prácu, ktorá ma fakt bavila. Ale, bola to síce práca za pásom, ale každý deň sme sa posúvali, čiže každý deň v týždni iná robota. Do toho super kolegyňa, paráda. Keď projekt skončil, preradenie na iné oddelenie, ktoré je za mňa za trest. Ale zase sú tam iné baby, ktoré sú roooky spokojné práve tu. Skús a uvidíš. Na prvom oddelení som si zvykla do pár týždňov, tu ani za dva roky.
Ďakujem skúsiť chcem lebo prácu potrebujem. Pol roka som doma ..bolo mi povedané ako robim jeden tyzden 4dni potom 3dni takže 2 tyzdne v mesiaci mam volno a to som v kauflande nikdy nemala este sa x krat tahali volne dni lebo nema kto robit. Akurát len mam obavy 12 hodinovky
Na 12tky som si zvykla pomerne rychlo,ale to preto,ze ich robis stale.No robila som na pumpe,takze to nebolo za pasom.A teraz si stale na tie 12tky neviem zvyknut,lebo ich mame len soboty,ranna,nocna.Robim vo vyrobe ale nie za pasom.Akurat sa zaucam na inej pozicii a od noveho roku sama.To uz bude stres,chaus,panika pokial si na to nezvyknem.A neuvolnim sa,a tiez je to lahucka robota,casu kopec na kavu,cigu.Ale je to nieco nove.
@anonym_60e035 tie 12 hodinovky ti prechadzali rychlo?
Prvé dni som chodila domov s plačom. Povedala som si že vydržím aspoň na prvú výplatu, potom že skončím predtým ako mi uplynie 3 mesačná doba a nakoniec som tam pracovala cca 3 roky.
Veľa záleží od toho aká je to práca, ja som stála a musela som pritom chodiť, ale mohla som mať slúchatká a počúvať hudbu. Práca nebola pásová takže som si robila sama.
Najviac mi na tom vadili ranné smeny, to bolo hrozné
mne výroba plne vyhovuje. akurát len 8h. robila som aj na riadiacej pozícii, ale za mňa je ten pas kľudnejší. robota s ľuďmi je horšia, keď som bola medzi kameňmi - nasratym vedením a nasratym zamestnancom. takto mi ukážu co mam robiť a idem si, padne šichta a nerozmýšľam, na čo som zabudla, nevyvolávaju otravy..
samozrejme záleží aj od druhu výroby. lebo iné je, keď sú všetci od seba závislí a iné je, keď si iba normovana a môžeš si robiť svojim tempom

@anonym_autor mesiac