Ako správne vyplniť absolventské CV?
Ahojte, ak by ste pocas studia na VS mali mesacnu staz v odbore, ktory ste studovali tak by ste to uviedli do CV? Okrem toho mam 2.5rocnu brigadu, ktoru urcite uvediem len neviem ci ta kratka mesacna staz nebude tam vyzerat smiesne. A co uviest v do kolonky "O mne"? AI mi dalo nejake tipy na 2-3strucne vety ale chcela by som vediet co realne sa tam zvykne uvadzat. A co sa tyka foto musi tam byt len formalna ako na dokladoch alebo moze byt aj taka viac obycajna selfie?
ako fotka určite nie selfie, skús sa kludne odfotiť aj sama pri bielej stene ale nie selfie ... trošku formálne a čo sa týka stáže áno napísala by som ju
@tina1549 a dat tam iba najvyssie dosiahnute vzdelanie alebo cele aj strednu, bc, mgr?
Pozri nejaké info na nete, YouTube (o najčastejších chybách v životopise, čo tam uviesť atď, i videá ohľadom pohovorov), profesii.sk. Pomôže ti to.
Áno, uveď i strednú školu. Rovnako stáž, nevyzerá to smiešne. Na tom vela veci vidno, vždy lepšie nejaká prax než ziadna.

ako fotka určite nie selfie, skús sa kludne odfotiť aj sama pri bielej stene ale nie selfie ... trošku formálne a čo sa týka stáže áno napísala by som ju