icon

Ako ste sa pripravovali na prácu po rodičovskej?

15. dec 2022

Ahojte,keď ste sa vracali do práce po rodicaku, ako špeciálne ste sa pripravovali? Zaujíma ma to z perspektívy niekoho kto sa vracia do korporácie
Ďakujem

marianarem
16. dec 2022

Ja som sa nijako nepripravovala. Cakala som, ze budem trochu vygumovana, ale bolo som sokovana - prisla som, sadla som, zacala som robit, akoby som odisla den predtym 🙂 Ale bola som doma len 2.5 roka, po dlhsej dobe by to bolo asi ine.

danielaaa212
16. dec 2022

Musim povedat,ze ja som sa sice nevracala do korporatu,ale do prace,kde je nevyhnutne poznat systemy, mat urcite odborne vedomosti a zrucnosti a teda tak ako pise marianarem, dosla som, sadla som a mala som pocit,ze som vcera odisla. Smiala som sa,ze ono to je ako na bicykli..ze to proste clovek nezabudne 🙂. A dokonca bola prekvapena moja nova nadriadena 😁. Cakala,ze to pojde pomalsie...takze bola velmi rada,ze v podstate za chvilocku mala plnohodnotneho cloveka. Cize nieje sa coho bat ;). Zvladnes to rovnako dobre . ;)

lauriik
16. dec 2022

Po kolko sa vracias? Ja som prvy krat prisla po 21mesiacoch a druhy krat po 2,5 roku. Obidva razy to islo samo. Doma som za cely cas snad ani raz nezapla pocitac 🙈

laurar1
16. dec 2022

Rovnako ako u ostatnych, co ti pisali, ziadnu pripravu som nerobila. Vracala som sa po dvoch rokoch do korporatu, k tej istej praci. Dokonca, ked som si sadla za pocitac, spomenula som si aj na heslo. Pokial sa nevracias do prace, kde su vyrazne zmeny, alebo si nebola na rodicovskej 6 rokov, rychlo sa do toho zase dostanes.

zildo
28. dec 2022

V apríli by to bolo 7 rokov,čo som doma.
2.1 nastupujem do novej práce. Nová firma, neznámy ľudia.Ziadno sa nepripravujem,možno len psychicky 😆 Stále na to myslím,sú to zvláštne pocity. Aj sa teším aj bojím. Je mi ľúto za tým čo bolo, že už končí to bábätkovske obdobie, ale zas konečne niečo iné.