Ako ukončiť pracovný pomer po PN?
Prosim viete mi poradit, ak mi 4.5 konci PN moze mi koncit 4.5 aj pracovny pomer?
6.5 by som sla sa registrovat na urad prace.
ukoncenie prace by bolo dohodou.
moze sa ukoncit tPP aj pocas vikendu aj ked vikendy nerobim, ci radsej ukoncit pracovny pomer 30.4 alebo 6.5 pondelok ?
ak by som ukoncila 6.5, to musim v ten den ale cerpat dovolenku ze?
Viete mi poradit? Nie som po rodicaku. neviem co je lepsie.
Viem ze po ukonceni TPP mam 10 dni na registraciu na urade prace.
Dakujem za rady
7 kalendarnych dni po skonceni PP sa musis evidovat na UP
@krasneleto vcera som tu citala ze 10.
10 dni menil sa zakon a nemusi v mieste TP sa evidovat
ok , super.. nevedela som , vdaka
@mamina7070 a prosim kebyze mi este ide PN a skonci TPP napr 30,.4 , tak 4.5 kebyze mi konci PN, stale mam 10 dni od 4.5 na registraciu, ale bo 10 dni od 30.4? dakujem
Dohodou môžeš ukončiť pracovný pomer kedykoľvek: počas PN, OČR, MD, RD, sviatok, piatok, víkend, dovolenka..
@tiika aha dohoda nevadi. pocas PN ok otazka je ale ze dokedy mam cas ist na urade prace.
@tiika a dakujem
To bola otázka? Vyzeralo to, ako konštatovanie, že to vieš. Do 10 dni, ak chceš, aby ta prihlásili spätne od 1. dňa po skončení zamestnania a neplatila si si zdravotku; inak hocikedy..

ak si PN do 4/5, tak prace schopna si od 5/5, cize az v ten den moze skoncit PP.
ako ukoncis PP , treba napisat viac.. ak robis na trvaly PP, kolko tam robis? ak podas vypoved, plati vypovedna lehota... Vseobecne plati, ze sa vypoved dava k poslednemu dnu daneho mesiaca napriklad k 30/4 a vypovedna lehota zacne plynu prvym dnom nasledujuceho mesiaca... ak das napriklad 1.5 vypoved tak az od 1/6 sa zacina pocitat vypovedna lehota
ak sa dohodnete na ukonceni pracovneho pomeru dohodou, je to jedno, lebo koncis k datumu, na ktorom sa obojstranne dohodnete...
Vypoved alebo dohodu musis dorucit , cize vikend neviem kam by si s tymto datumom isla...
celkovo je tazke sa vyznat v tom , co chces a ako si predstavujes to spravit... Dohodu ti nikto podpisat nemusi