Ako vás baví vaša aktuálna práca?
Ahojte, ja len tak čisto zo zaujímavosti, viem že veľa ľudí robí prácu, ktorá ho nebaví. Ja som bola vždy zástancom toho, že radšej robiť prácu, ktorá ma napĺňa, aj keď za menej peňazí. Akú máte prácu, baví vás a koľko zarábate ? 🙂 kľudne anonymne.
Moja práca ma baví, ale je to niečo uplne iné ako som študovala. Čo mi však silné znepríjemňuje život, je veľmi toxická šéfka.
Baví ma 😃 viem využiť svoj kreatívny potenciál a beriem to ako psychohygienu 😃
Mám prácu, ktorú som chcela vzdy robit a ku ktorej som sa dopracovala po dlhom obdobi. No žiaľ, demotivujúci kolektiv a nevsimaveho veduceho. Moja psychika upada, o to viac ak cloveku z platu zoberu a robotu pridaju.
super, akurat idem upgradovat Nexus
Pracujem ako recepčná v nadnárodnej firme od 7:30 do 15:30 a popri tom mam HO pre jednu firmu kt.sa zaobera fotovoltikou,kotlami a pod.a planujem cisto len servisakov na vyjazd.Pracujem len od pondelka do piatka a mame dve 2 celozavodne v roku..Platovo vyborne a od 7:30 do 15:30 si spravim obe prace takze mam cas ist pre dceru do skoly, v januari nastupujem na matersku tak uvidime co s HO ci budem stihat alebo nie po porode
@anonym_155072 práca, kde robíš rozpis technikom by ma zaujímalo
To si našla na portáloch pracovných alebo ti niekto známi povedal ,že hľadá , dohodil .
Práca snov 👊
@anonym_autor Milujem svoju pracu, cítim sa tam ako doma, robím tam 20 rokov a aj plat sa mi páči.
Som softverova inzinierka uz dlho dlho, absolutne ma to nebavi. Nikdy nebavilo, ale postupne sa to stava neznesitelnym, ten tlak, tempo a poziadavky su uz extremne.
@anonym_38bcfd prečo si nenájdeš niečo iné?
@anonym_autor baví ma práca.Len začínam byť vyhoreta z práce doma A na jeseň, zimu to bude ešte horšie.Plat dobrý plus iné výhody z práce z domu, ale dobre by mi padlo ráno sa pekne obliecť, po robote ísť s kolegami na kávu, ale neviem či si to neidealizujem.Potom prší, snezi,boli má brucho a som rada, že robím z domu😂Pracu si môžem spraviť aj večer, tak rozmýšľam, že tie doobedia si musím spraviť nejaký režim, alebo chodiť cvičiť.
Strácam režim, nejaký zmysel pre povinnosť potom dohanam, ale do kancelárie by som už nechcela chodit
Mna praca bavi..ani plat nie je zly.. ale ked mi pride na ucet o 800 eur menej ako btto, tak sa mu uz taky dobry nezda 🥴.. a bude len horsie..
Poraďte mi prosím. Pracovala som pár rokov ako kozmetičkaa ,mám aj čerstvo ukonč.zdravot. vzdelanie ako zdrav.sestra,prácu si hľadám cca 3mesiace ,no neviem si nájsť prácu v odbore.Kde robím chybu??na pohivore na zamestnávateľa aj keď spravím pozitívny dojem,neskôr sa aj tak neozve.čo robiť,kde hľadať??pochádzam z menšieho mesta,cca do 30 km viem aj dochádzať autom
@anonym_155072 práca, kde robíš rozpis technikom by ma zaujímalo
To si našla na portáloch pracovných alebo ti niekto známi povedal ,že hľadá , dohodil .
Práca snov 👊
@anonym_079e49 mali to normalne na profesii a kariere.sk tak som tam poslala zivotopis,zavolali mi povedali o co ide,co bola napln prace a tym ze oni uz mali dost prace s inymi zalezitostami potrebovali pokryt tuto poziciu aby sa vyslovene jeden clovek venoval rozpisom pre technikov..ale tak coskoro asi sama nebudem stacit a budu to delit na zapad stred a vychod takze podla mna do konca roka urcite vyhodia na profesiu inzerat
@anonym_079e49 mali to normalne na profesii a kariere.sk tak som tam poslala zivotopis,zavolali mi povedali o co ide,co bola napln prace a tym ze oni uz mali dost prace s inymi zalezitostami potrebovali pokryt tuto poziciu aby sa vyslovene jeden clovek venoval rozpisom pre technikov..ale tak coskoro asi sama nebudem stacit a budu to delit na zapad stred a vychod takze podla mna do konca roka urcite vyhodia na profesiu inzerat
@klara1205 znie to zaujímavo, taká práca na doma,kde nepotrebuješ extra schopnosti
Aj ťa to baví ?
@klara1205 znie to zaujímavo, taká práca na doma,kde nepotrebuješ extra schopnosti
Aj ťa to baví ?
@anonym_079e49 jasne bavi ved nic ine nemam na praci len naplanujem trasu technikom -v jednom meste - naplanujem adresy poslem im k tomu telefonne cisla z databazy na klientov a rozposlem im sms ze im bude volat technik na reviznu kontrolu
@anonym_autor IT development. Po slovensky programator. Fest ma to nebavi. Presne mam ten pocit ze nerobim nic dolezite , ze ked ja nenakodim tak iny nakodi.
Ale tak peniaze su ok za ten cas co tam realne stravim :D
@anonym_079e49 jasne bavi ved nic ine nemam na praci len naplanujem trasu technikom -v jednom meste - naplanujem adresy poslem im k tomu telefonne cisla z databazy na klientov a rozposlem im sms ze im bude volat technik na reviznu kontrolu
@klara1205 ahoj, ak by ste hladali posilu pre stredne Slovensko, hlasim sa 🙂 Dlhe roky robim mzdy, rozpocet, personalistiku, pred tym uctovnictvo. Hladam nieco popri mojej praci, ak ta to nebude obtazovat, mozes mi dat vediet, ak to bude aktualne, prosim...?
Mne sa páči, že sa tu zdieľa aj toto a nie len ako si vybaviť takú a onakú dávku, aby sa robiť nemuselo
A k téme, prácu mám úplne super, som rada že ju mám a aj druhá strana je spokojná 😃 finančne ok, časovo tiež, deti si stíhame riešiť.
Robim to co ma bavi a zarobim presne tolko kolko casu tomu venujem.vedenie aj kolektiv velmi dobre.ak odrobim 100 hodin bude vyplata smiesna.ak odrobim 200 bude to parada.. za mna je idealna zlata stredna cesta.

Práca ma baví len keby tam nebolo toľko blbcov by to bolo dokonalé