icon

Ako vyzerá deň doručovateľky na pošte?

janittta1
3. mar 2025

Mile žienky, prosím vas ako prebieha deň dorucovatelky na pošte? Co všetko obnáša? Ďakujem

zuzkaa1991
3. mar 2025

@janittta1 kazda posta ina ;) zaklad je rano roztriedit postu kazdy si berie svoj rajon(ulicu dedinu ) poskladat podla pochodzky(ako idu domy, ulice za sebou/to vas vedie akym smerom idete) zalezi od sikovnosti a o množstve potom veget 😁 dojdete poobede na postu vyuctovat a zalezi od veducej kedy pusti ci skor ci nie

Uprimne moje dorucovatelky idu domov o pol 2🙈 a to.by mali sediet so mnou do 15hod ale sme mala.dedina 😇 v meste by som si to nemohla dovoliť tak skoro pustat domov

lensii
3. mar 2025

@janittta1 pracujem ako poštová doručovateľka kľudne sa pýtaj

janittta1
autor
3. mar 2025

@lensii mam nastupit buduci týždeň, mame 18tisicove mesto, neni veľké da sa pešo prejst. Opytam sa: dostanem prac9vne oblecenie- obuv,nohavice, bunda,tricko? Dalej..ak nie su schranky vonku ale vo vchode mate kľúč odvtych vchodov? Dalej... treba prist do prace aj o pol h skor alebo stačí na 6tu( o 5 min 6) Ďalej...rano si len zadelim poštu alebo sa robia aj ine práce? Dalej...ked roznesiem ,vyuctujem mozem ist domov alebo mi daju inu pracu este na poste? Dakujem 😇

janittta1
autor
3. mar 2025

@zuzkaa1991 no vy ste úžasná vedúca❤️ radost pracovat pre vas

janittta1
autor
3. mar 2025

@janittta1 s vedúcou budem cez týždeň ale som nedockava,chcem uz vedieť co ma čaká 😁😁

lensii
3. mar 2025

@janittta1 oblečenie dostanete, obuv už ťažšie dostať väčšinou žiadajú vlastnú obuv . Keď je schránka v byte je nutné zvoniť a čakať či bude niekto ochotný otvoriť, kľúče nedajú. Čakajte ale ze sú ľudia ktorý proste neotvoria a musíte zvoniť aj 3-4 ľuďom kým niekto otvorí. Najlepšie je prísť skôr ako o5m 6 . Ja chodím 5:40 zadelíš si postu pripravíš papiere pero atď a ides ked máš koniec vrátiš sa ( mi aj označujeme prečo sa nieco nedoručilo a pod .) Spočítam koľko ostalo zapíšem, ked treba z niečím pomôcť pomoze a keď nie idem domov .

janittta1
autor
3. mar 2025

@lensii ďakujem pekne

janittta1
autor
3. mar 2025

@lensii aku obuv mate vy prosím?

lensii
3. mar 2025

@janittta1 pracovnú klasickú ale čo najpohodlnejšiu keďže chodiť treba pár hodín

kacena2022
3. mar 2025

@janittta1 Aj ja pracujem ako poštová dorucovatelka,sme dedina cca 5000 obyvateľov a sme 2 dorucovatelky.My aj ráno upratujeme poštu s kolegyňou sa striedame po týždni, tá čo upratuje chodí na 6,30 vysype smeti pozameta umyje zem.Inak chodíme 6,55.Rano vytriedime si poštu balíky noviny,zapisujeme do počítača,dostaneme peniaze na dôchodky a ukladáme poštu podľa smeru pochodzky ako idú ulice a domy za sebou.U nás čo sú bytovky máme kľúče od vchodov.Pracovne oblečenie som dostala aj pracovnú obuv zimnú a letnú.Mame aj pracovné bicykle ale chodím na svojom.Poobede o 14tej idem na poste sa oductujem to trvá cca pol hodinu a o 15tej domov.Nas nepustia skorej domov musíme tam sedieť do konca smeny.

janittta1
autor
4. mar 2025

@kacena2022 ďakujem, celkom sa tesim donl prace po materskej. Robila som aj za pásom, aj v chlade s rybami,boli to náročné práce...toto vyzera taky zlaty stred.

kacena2022
4. mar 2025

@janittta1 Veľa šťastia ti prajem v novej práci.Potom daj vedieť ako sa ti darí.Mozno inšpirujes aj iné ženy,aj keď barskto by dorucovatelku nerobil.

janittta1
autor
7. mar 2025

@kacena2022 Kačenka prosím ťa do akej výšky si vieš privyrobit na premiach? No v pondelok nastupujem a budem mat veruže krst ohňom 🤣 cely tyzden mi ukazuje dážď 😄 To bude zabava teda

kacena2022
7. mar 2025

@janittta1 Napíšem ti súkromnú správu