Ako vyzerá pracovný deň kontrolóra na Finančnej správe?
Dobrý deň, bola som prijatá na pozíciu kontrolóra, tak by som sa chcela opýtať, či by mi niekto presnejšie nevedel opísať pracovný deň, ako to v skutočnosti vyzerá. Taktiež aj nejaké zaujímavosti, či je práce veľa alebo sa dá stíhať a koľko hodín denne musí človek odrobiť. Vopred ďakujem.
@mpumm robíš normálne 8 hodín .Máš aj auto k dispozícii samozrejme vypises papiere zoberieš auto prídeš vypises papiere vrátiš auto . Roboty je dosť priprav sa že nie každá kontrola môže byť aj príjemná niektorý ty môžu aj nadávať ale tak vždy idete dvaja .
@vsetkounas ďakujem, a ak sa môžem ešte spýtať je tam presne stanovený čas napríklad od 7-15:30? Alebo sa to mení.😊
@vsetkounas ďakujem, a ak sa môžem ešte spýtať je tam presne stanovený čas napríklad od 7-15:30? Alebo sa to mení.😊
@mpumm čas není stanovený cez leto sa robí kratšie dva dni teda môžeš odijst skorej ale zas musíš to mať nadrobene že dôjdeš ale 20 minút skorej iny deň a odpipnes sa skôr proste ty musí sedieť časovo odpracovaný fond zo zákona a zalezi od pobočky-okresu aj kde pôjdeš robiť ako to tam chodí ako si sedí kolektív ako to má naplánované ale všetko musí sedieť no .
@mpumm je to náročná a dostatočne nezaplatena práca. Kto ovláda účtovníctvo radšej pracuje inde.

@mpumm robíš normálne 8 hodín .Máš aj auto k dispozícii samozrejme vypises papiere zoberieš auto prídeš vypises papiere vrátiš auto . Roboty je dosť priprav sa že nie každá kontrola môže byť aj príjemná niektorý ty môžu aj nadávať ale tak vždy idete dvaja .