Ako začať kariéru frontend developera?

15. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa živiť ako frontend developer, chodila som aj na školu IT a aj viem html, CSS, JavaScript a pod. Aj si robím momentálne kurz cez úrad práce. A chcela by som sa opýtať, či nemáte skúsenosti ako nájsť v tomto prácu alebo aké boli vaše začiatky?

olivierko229
15. mar 2025

Tak ked mas skolu, tak by to nemal byt problem. Zo zaciatku je naj koprorat, naberies prax

lucik194
15. mar 2025

nepises ake mas skusenosti, lebo s tymto zameranim nemozes mat problem juniorsku poziciu najst

profil na linkedin je samozrejmost. popytaj sa spoluziakov, urcite su zamestnaní

queendixie
15. mar 2025

co je to "skola IT" ?

thirstymonk
16. mar 2025

Paaanecku, ale tarate 🤣🤣🤣
Skola IT je super, ale nic to neznamena. Teraz uz bude asi ina doba, ale ked som v roku 2013 zacal pracovat v IT, bolo takmer pravidlom, ze absolventi FEI TUKE v odbore informatika nevedeli programovat. Fakt. 🤷 Prisli na firmu a mysleli si, ze sa z nich vsetci pokakame, lebo maju ING z informatiky, ale v realite nevedeli urobit nic.
Najlepsi ( anajviac zarabajuci) programator vo firme mal strednu skolu uzitkoveho vytvarnictva. Takze asi tak 🤣

Ako najst job - IT je trosku iny svet, to nie je robota v lidli. Nie ty si hladas robotu, ale robota si hlada teba 😎

Jedine, co koho bude zaujimat, su tvoje skilly a referencie. Cize mat nejaky svoj vlastny web s portfoliom je takmer nutnost.

A ak nie, musis aspon ukazat nejake svoje projekty.

Otazky na pohovoroch potom mozu byt v style - aky je rozdiel medzi div a span (div je blokovy element, span je inline). Alebo napis nekonecny cyklus ( while(true){}). Nic hrozne, ale musis vediet nejake zakladne chytaky 😉

Pises, ze vies javascript. Raw javascript dnes uz nikoho nezaujima. Musis vediet nejaky framework. Angular a react sa este vyskytuju, ale castejsie uz firmy chcu vue. Aj ked chces byt frontendak, ale nejake zaklady php a sql urcite potrebujes.

Ked budes mat portfolio na vlastnom webe a linked in, ponuky sa ti budu hrnut same. Len si vyberies.b

satoshi
2. máj 2025

@thirstymonk Zapojím sa do debaty, na ktorú som náhodou natrafila. Ak máš chvíľku, aký máš prosím názor na súčasné uplatnenie na Front-End úplne Juniorských pozíciach? Začala som s Html a CSS, chcem pokračovať s JavaScritom a Angularom/Reactom (alebo možno skôr Vue, vzhľadom na to čo píšeš vyššie). Je mi jasné že bude potreba mať aj nejaké vlastné projekty - možno weby, už či vytvorené pre seba, alebo na skúšku pre niekoho iného zadarmo alebo pár €, v rámci preukázateľných výsledkov pred uchádzaním sa o prácu. Ničmenej zatiaľ ma to baví, chcem dať tomu ešte nejaký čas, ak to tak ostane tak rada zmením smerovanie aj keď za cenu nižšieho platu ako mám teraz, aspoň spočiatku. Čítam a počujem však od ľudí rôzne názory, niekto tvrdí že po juniorských pozíciach už nie je dopyt, iní zase že je, a ja neviem tie rôznorodé názory úplne dobre rozseparovať, nakoľko veľa krát sa vyjadrujú ľudia, ktorí okolo tohto oboru ani nekráčali, no nepovedia to. Dokonca aj názory tých z odboru sa rôznia - kamarátka testerka tvrdí, že juniorským pozíciam už dobre časy skončili, kamarát Full stack úplne naopak, hovorí mi choď do toho ak Ťa to baví, v BA (kde žijem) isto nebudeš mať problém. Úprimne, veľmi neverím tomu, že sa to nedá, ale rada by som počula viac názorov priamo "od zdroja", nie od tých, ktorých muž sesternice z 12.kolená pracuje "v IT" a pred 15 rokmi povedal to a to 🙂 Mimo toho, neviem, či je to nejaké +, ale mám vyštudované chemické inžinierstvo na STU a 9 rokov práce v chem. priemysle, desiatky ukončených projektov - myslíš že by mi mohol pomôcť tento fakt? Aspoň v rámci toho, že aspoň v rovine pracovných návykov a nejakých soft-skills už nie som úplny junior čerstvo vypľutý akademickou pôdou? 🙂

thirstymonk
2. máj 2025

@satoshi Aktuálne neviem, som freelancer od roku 2020, odvtedy sa veľa zmenilo, aj vplyvom covidu. MYslím, že "nové" talenty budú stále potrebné. Prezri si profesiu, uvidíš, kto čo hľadá.

Ja ako junior v roku 2015 v NESS Košice som mal 800€ čistých (1100 hrubých), minimálka vtedy bola ani neviem koľko, ale o dosť menšia. To som bol ušiak, čo ledva vedel dačo programovať a firme som bol skôr na škodu ako na úžitok, lebo ma museli ťahať za ručičku.

Juniorov bude treba vždy, v korporátoch to je s juniormi horšie, lebo ich všetci berú ako niekoho, čo tu rok pobudne a potom ide ďalej, ale ak natrafíš na super korporát, tak potom tam už rastieš. Otázne je, či ti to vyhovuje.

Moja robota v NESS bola super, nesťažoval som sa, akurát, že som sa potreboval odsťahovať na iné miesto a permanent HO bol v tom čase nemysliteľný... Takže tak.

Ono to ani nie je o tom, či konkrétne vieš niečo robiť, skôr o tom, ako rozmýšľaš, ako si dokážeš spájať fakty. Keď si fakt nejaký senior developer, prakticky nemáš problém sa naučiť nový programovací jazyk za dva týždne, lebo je to stále viacmenej o tom istom, len sa inak volajú funkcie, premenné a máš iný syntax, ale tá filozofia programovania a tak je stále viacmenej podobná.