icon

Ako začať pracovať pre Avon)?

28. okt 2025

Chcem s a opýtať mala by som záujem pracovať s Avon vie mi niekto povedať ako na to ako to funguje aký je s toho cca zárobok rozumiem že treba čo najviac objednávok ale nemám prectavu že kolko€ je z toho.

patka06
28. okt 2025

Nepočítaj so zárobkom, je to prilepšenie na kávu a koláčik

rozculena
28. okt 2025

to ešte niekto s týmto chce začínať?

lasona
28. okt 2025

Ked si nikto neobjedna, tak nezarobis nič. Tuším z katalógovej ceny ide tebe 20%dole. Teda velmi dávno to tak bolo. Ten rozdiel mi ostaval. To bol môj zárobok. Tak si spočítať...podľa mna ked zarobíš 100 eur, tak budeš rada

patka06
28. okt 2025
@lasona

Ked si nikto neobjedna, tak nezarobis nič. Tuším z katalógovej ceny ide tebe 20%dole. Teda velmi dávno to tak bolo. Ten rozdiel mi ostaval. To bol môj zárobok. Tak si spočítať...podľa mna ked zarobíš 100 eur, tak budeš rada

@lasona 100 Eur mesačne?? To by musela mať objednávku za 350 Eur a viac

anonym_311139
28. okt 2025

Avon? To este existuje? Ved to ficalo tak pred dvadsiatimi rokmi. Chod normalne do prace a nevymyslaj. V dobe internetu ti nikto tieto suviksy kupovat nebude. Zaspala si dobu. Bez urazky.

lasona
29. okt 2025
@patka06

@lasona 100 Eur mesačne?? To by musela mať objednávku za 350 Eur a viac

@patka06vsak ja viem, ved som to myslela ironicky

unicornlady
29. okt 2025

Ja som tiež nevedela, že to ešte funguje. To bolo, keď som bola na strednej, VŠ.
Avon a Oriflame, ale málokedy som si niečo objednala.

V dnešnej dobe, keď sa dajú všade nakúpiť drogériové veci, aj lacno, ti asi ľudia z katalógu len tak objednávať nebudú.

autor
29. okt 2025
@anonym_311139

Avon? To este existuje? Ved to ficalo tak pred dvadsiatimi rokmi. Chod normalne do prace a nevymyslaj. V dobe internetu ti nikto tieto suviksy kupovat nebude. Zaspala si dobu. Bez urazky.

@anonym_311139 choď normálne do práce? 😅

liusa82
29. okt 2025

@anonym_autor ja si objednávam aj avon aj oriflame keď sú nejaké novinky.Ale väčšinou všetko točia dookola alebo pridajú nejakú surovinu do starého sprcháču dajme tomu alebo vône a je to akože niečo nové a pritom to vonia stále rovnako.Sem tam sa stane že pridu s niečim ozaj novým ešte neobohratým.Alebo vytiahnu nejaky výrobok čo bol volakedy v kurze ešte keď sme na strednú alebo zakladnu chodili a vydávaju to ako velku novinku 😃 teda objednávam pre seba a to mám dole ozaj iba pár euro.Museli by to byť fakt velké objednavky a sumy aby si z toho dačo mala.Ja sa tiež divim že sa ešte držia na trhu zubami nechtami

ajka_77
Odpoveď bola odstránená
bomba36
15. nov 2025
@ajka_77
Odpoveď bola zmazaná

@ajka_77 ešte koľko tém s tým zaspamuješ? A nie tvoj "digitálny marketing" nie je žiadna práca, je to len ďalšia pyramída

autor
15. nov 2025
@ajka_77
Odpoveď bola zmazaná

@ajka_77urcite o toto nemám záujem je toho plný internet🤪

ajka_77
Odpoveď bola odstránená