Ako začať pracovať pre Avon)?
Chcem s a opýtať mala by som záujem pracovať s Avon vie mi niekto povedať ako na to ako to funguje aký je s toho cca zárobok rozumiem že treba čo najviac objednávok ale nemám prectavu že kolko€ je z toho.
to ešte niekto s týmto chce začínať?
Ked si nikto neobjedna, tak nezarobis nič. Tuším z katalógovej ceny ide tebe 20%dole. Teda velmi dávno to tak bolo. Ten rozdiel mi ostaval. To bol môj zárobok. Tak si spočítať...podľa mna ked zarobíš 100 eur, tak budeš rada
Ked si nikto neobjedna, tak nezarobis nič. Tuším z katalógovej ceny ide tebe 20%dole. Teda velmi dávno to tak bolo. Ten rozdiel mi ostaval. To bol môj zárobok. Tak si spočítať...podľa mna ked zarobíš 100 eur, tak budeš rada
@lasona 100 Eur mesačne?? To by musela mať objednávku za 350 Eur a viac
Avon? To este existuje? Ved to ficalo tak pred dvadsiatimi rokmi. Chod normalne do prace a nevymyslaj. V dobe internetu ti nikto tieto suviksy kupovat nebude. Zaspala si dobu. Bez urazky.
@lasona 100 Eur mesačne?? To by musela mať objednávku za 350 Eur a viac
@patka06vsak ja viem, ved som to myslela ironicky
Ja som tiež nevedela, že to ešte funguje. To bolo, keď som bola na strednej, VŠ.
Avon a Oriflame, ale málokedy som si niečo objednala.
V dnešnej dobe, keď sa dajú všade nakúpiť drogériové veci, aj lacno, ti asi ľudia z katalógu len tak objednávať nebudú.
Avon? To este existuje? Ved to ficalo tak pred dvadsiatimi rokmi. Chod normalne do prace a nevymyslaj. V dobe internetu ti nikto tieto suviksy kupovat nebude. Zaspala si dobu. Bez urazky.
@anonym_311139 choď normálne do práce? 😅
@anonym_autor ja si objednávam aj avon aj oriflame keď sú nejaké novinky.Ale väčšinou všetko točia dookola alebo pridajú nejakú surovinu do starého sprcháču dajme tomu alebo vône a je to akože niečo nové a pritom to vonia stále rovnako.Sem tam sa stane že pridu s niečim ozaj novým ešte neobohratým.Alebo vytiahnu nejaky výrobok čo bol volakedy v kurze ešte keď sme na strednú alebo zakladnu chodili a vydávaju to ako velku novinku 😃 teda objednávam pre seba a to mám dole ozaj iba pár euro.Museli by to byť fakt velké objednavky a sumy aby si z toho dačo mala.Ja sa tiež divim že sa ešte držia na trhu zubami nechtami
@ajka_77urcite o toto nemám záujem je toho plný internet🤪

Nepočítaj so zárobkom, je to prilepšenie na kávu a koláčik