Ako začať s wellness podnikaním?
Máte niekto wellness? Zvažujeme s manželom, že by sme sa do toho pustili. On je masér. Čo by ste odporúčali? Respektíve tí , ktorí chodíte do wellness, aké máte očakávania? Manžel je masér . Ďakujem
Prežije to prichádzajúcu hospodársku krízu?
@majkaros tak pre mna je wellness hlavne virivky, masaze, sauny, studeny bazen... to by ste (financne) zvladli? K tomu idealne hotel s restikou... proste relax...
Da sa teoreticky aj tak "ambulantne", ze prides, vycvachtas sa, nechas vymasirovat a ides domov, ale to je skor taky oddychovy den a za uplne wellness to nepovazujem...
My mame wellness centrum. V akom meste sa nachadzate?
Mate konkurenciu?
Ludia sa radi saunuju ja si myslim ze by ste to mohli zvladnut len teda treba to spravit poriadne a pekne 😃 nech je to lakave.
@majkaros dobrá masáž je na nezaplatenie. Bola som už na masáži, že som si povedala, tu nikdy viac, dokonca som kúpené ďalšie 2 masáže darovala jednému pánovi, ktorý čakal po mne. Najviac sa hodí masáž po bazéne či kúpeli, tak by som to spojila. Po masáži dobre padne relax pri ☕ 🍰, tak by som to pridala. Len tu už konsolidujeme a kto vie, čím osvieti našich schvaľovacov ešte po novom roku opäť. Tak veľa šťastia a ešte viac spokojných zákazníkov 😉👍.
My mame wellness centrum. V akom meste sa nachadzate?
Mate konkurenciu?
Ludia sa radi saunuju ja si myslim ze by ste to mohli zvladnut len teda treba to spravit poriadne a pekne 😃 nech je to lakave.
@anonym_bf7c47 ahoj, ja by som sa tiez rada na nieco opytala...mame vo vystavbe nehnutelnost v BA kde by som chcela urobit privatny wellness len teda tiez zvazujem ci to ma zmysel v dnesnej dobe. Mohli by sme si napisat? Vy ste kde?
@majkaros pracuje niekde ako masér ako zamestnanec? nešla by som terz do podnikania.nezaregistrovala si,ako to bude s odvodmi?
@rozculena a teraz čo?Nikto nebude podnikať?Najviac daní odvádzajú podnikatelia nebude podnikateľov kto bude plniť kasu?ľudia zo štátnej a verejnej správy?Odvody sú aké sú kto má problém platiť odvody nech nepodniká to potom nemá zmysel
@majkaros na to musíš mať pekné miesto ideálne v prírode a veľa financií.Vela ľudí má už saunu, vírivku doma.Radsej by som prijala masáže a vedľa pedikúra, kaderníčku viac služieb pokope.A oni budú platiť vam, alebo ty si zriad pedikuru
@anonym_bf7c47 ahoj, ja by som sa tiez rada na nieco opytala...mame vo vystavbe nehnutelnost v BA kde by som chcela urobit privatny wellness len teda tiez zvazujem ci to ma zmysel v dnesnej dobe. Mohli by sme si napisat? Vy ste kde?
@anonym_d05a35 my sme v bb.
Pociatocna investicia bola vysoka, ale mame 4 sauny, masernu, virivku a robili sme komplet prerabku bola to stara budova.

Ja by som napríklad očakávala, že ten čo to ide robiť už má skúsenosti z rôznych miest/ rôznych prevádzok a už kvápol na to, kde je čo nanič a kde je čo super.