Ako začať úspešný food truck na Slovensku?
Dobrý deň
už dlhšie mi vŕta v hlave nápad otvoriť si vlastný food truck. Baví ma varenie a mám pár originálnych receptov, ktoré by podľa mňa mohli ľuďom chutiť. Premýšľam, či ísť do toho naplno alebo radšej ostať pri svojej súčasnej práci a food truck skúsiť len popri tom. Zaujímalo by ma, či má niekto reálne skúsenosti s týmto podnikaním. Dá sa tým u nás na Slovensku uživiť celoročne, alebo je to skôr sezónna záležitosť? Ako to je s povoleniami, hygienou a miestami, kde sa dá stáť?
Viem, že začiatky bývajú ťažké, ale nechcem ísť do niečoho, čo je odsúdené na neúspech. Budem rada za každú radu.
k trucku budes uviazana ako pes k boude-ziadna sloboda, dovolenky, to je velmi velka cena
Ak chceš robiť všetky víkendy, celé leto a vždy keď je pekne min 12 hodín, tak smelo do toho.
počkaj si na ďalší konsolidačný balíček od Fica a spol. a chuť podnikať ťa nadobro prejde.

Poznám niekoho kto začal s food truckom " len tak" ako prívyrobok.
Ono sa to tak rozbehlo, že sa nezastavia.
Z dvoch ľudí je teraz niekoľko členný team.
Chodia na menšie, väčšie i veĺké podujatia a celoročne.
Kvalitu si stále držia, za čo klobúk dolu.
Špecifikovať viac nebudem. 😁