icon

Ako zarobiť online aspoň pár peňazí?

14. jún 2024

Ako zarobiť online aspoň pár peňazí? Napadlo ma len nejaké vypĺňanie dotazníkov ale zaujímali ma vaše skúsenosti,názory a poprípade napady…
Do práce chodím ale premyslala som aj nad niečim takytom 🙂

maranco
14. jún 2024

inšpiruj sa na jaspravim.sk
aké máš znalosti, čo vieš ponúknuť?

melanta
14. jún 2024

Vypĺňaním dotazníkov zarobíš 10 eur mesačne a to ich musíš vyplniť fakt veľa. Existuje online práca alebo práca z domu, ak na ňu človek má kvalifikáciu. Ako je spomenuté vyššie, pozri web jaspravim. Ak máš čo ponúknuť, vieš si zarobiť.

mojemenonikto
14. jún 2024

99,999% ponúk na vypĺňanie dotazníkov online, klikanie na videá a podobné blbosti sú podvody s skôr ťa pripravia o peniaze ako by si mohla zarobiť. Určite nereaguj na žiadne ponuky na zarobenie klikaním, vypĺňaním dotazníkov, investície, kryptomeny a podobne. Peniaze nie sú zadarmo a nikto ti ich len tak nedá.

lea345
14. jún 2024

krásny deň prajem, klikla som na túto debatu a mohla by som sa opýtať, čí máte aj vy nejaké skúsenosti osobné s jaspravím. Lebo vyrábam náramky, baví ma to avšak len pre známych zadarmo. A pozerám, že je tam aj handmade. Odporúčali by ste to aj na také veci, alebo skôr na iné veci. Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙂

melanta
14. jún 2024

@lea345 náramky a podobné výrobky asi skôr na stránke sashe.sk, ale nemyslím, že na jaspravim je zakáz propagovať handmade, takže kľudne aj tam.

beky223
14. jún 2024

Pozri clickworkers/UHRS ak vieš dobre po anglicky

evka000001
Odpoveď bola odstránená
petsvk
15. jún 2024

Je to beh na dlhé trate , ale dajú sa tam nazbierať nejaké € , kľudne sa ozvi , napíšem čo kde ako

maybe2012
15. jún 2024

@petsvk mám záujem

petsvk
16. jún 2024
dancingqueen321
17. jún 2024

@petsvk aj mne mozes, hoci nie som to odkazana, ale zaujima ma to.

agi53
Odpoveď bola odstránená
martinab54
28. aug 2024

@petsvk mozes prosím dat info aj mne ďakujem

ole13
Odpoveď bola odstránená
katinka789
29. dec 2024

Ahoj. Dotazníky sú fajn hlavne ak má človek len tam zabíjať čas na telefóne takto si vie pomôcť . Mne to robí od 150-200 eur ročne cca, ale som vo viacerých, samozrejme overené. Napíš ak chceš pošlem Ti linky. A vôbec sa nemusíš báť ja to robím roky už a každé euro dobré v tejto dobe.

simca06022011
29. dec 2024

podla mna vyplnanie dotaznikov su nula bodov, ja som sa na viac prihlasila a je to somarina. Pride ti vyzva, vypisujes vypisujes, somariny naozaj a potom ti to da hlasku, ze nie si vhodny kandidat :DDD a podobne pikosky...

sandra1110
28. apr 2025
@katinka789

Ahoj. Dotazníky sú fajn hlavne ak má človek len tam zabíjať čas na telefóne takto si vie pomôcť . Mne to robí od 150-200 eur ročne cca, ale som vo viacerých, samozrejme overené. Napíš ak chceš pošlem Ti linky. A vôbec sa nemusíš báť ja to robím roky už a každé euro dobré v tejto dobe.

@katinka789 ahoj mam zaujem

petsvk
28. apr 2025
@sandra1110

@katinka789 ahoj mam zaujem

@sandra1110 niečo pošlem i ja do správy

jurix
3. máj 2025
@petsvk

Je to beh na dlhé trate , ale dajú sa tam nazbierať nejaké € , kľudne sa ozvi , napíšem čo kde ako

@petsvk tiež mám záujem

petsvk
3. máj 2025
@jurix

@petsvk tiež mám záujem

@petsvk
@jurix máte správu

petsvk
3. máj 2025
@petsvk

@sandra1110 niečo pošlem i ja do správy

@petsvk máte správu

basulla
Odpoveď bola odstránená
brixi27
3. sep 2025
@petsvk

@petsvk aj ja mám záujem

brixi27
3. sep 2025
@katinka789

@katinka789 poprosím info