icon

Ako zarobiť s Mary Kay? Skúsenosti a tipy

katarina092
20. jan 2025

Ahojte zeny,
Robi niekto z Vas s Mary Kay? Ako sa Vam dari uzivit?
Dakujem za odpoved🙂)

koniarova
20. jan 2025

@katarina092 prepáč za názor. Ale kto by si prosím ťa v dnešnej dobe objednal Mary Kay?

ina2405
20. jan 2025

@katarina092 rodinná známa sa zadĺžila úverom 5000 eur, lebo si chcela udržať post regionálnej riaditeľky. Mužovi sa sťažoval jej manžel, že ho z nej dr.ne...že mu klamala, aký úžasný biznis robí. Skoro sa rozviedli. Už s tým skoncila, po rokoch v mínuse.

katarina092
autor
20. jan 2025

@koniarova poznam takych co kupuju

koniarova
20. jan 2025

@katarina092 tak ti držím palce. Je to predražená kozmetika. Dnes je na trhu omnoho kvalitnejšia a za nižšiu cenu. Keď už MLM, tak choď do Farmasi. To je aspoň propagované na Instagrame. 😁

t1nusa
20. jan 2025

@koniarova robila som s Farmasi, bola som spokojná, ale prešla som na produkty Mary Kay (len ako zákazník) a mne osobne vyhovujú viac ☺️ treba skúsiť, každému môže sadnúť niečo iné

@katarina092 do biznisu s akoukoľvek kozmetikou by som už nešla, princíp je vždy podobný, musíš vedieť komunikovať a predávať, výhodou je ak sa vieš líčiť a obľubuješ sociálne siete

melanta
21. jan 2025

@katarina092 Si v Mary Kay registrovaná? Tak vieš, za koľko niečo objednáš a za koľko to predáš. Vieš si vypočítať, koľko stoviek tovaru musíš mesačne predať, aby si zarobila. Dokážeš to? Vzhľadom k tomu, koľko MLM kozmetík je na trhu, koľko značiek je dostupných v kamenných predajniach a eshopoch, tak tomu neverím, že niekto, kto teraz začína, sa uživí predajom.

Druhá možnosť je zarobiť si tímom. Máš schopnosť nájsť ľudí, ktorí predávať budú, motivovať ich, robiť pre ne aktivity, aby každý mesiac toho neskutočne veľa a aby ti prinášali do tímu nových a nových obchodníkov?

Všeobecne platí, že ak človek v rámci MLM začne pracovať s niečím, čo je na trhu už veľmi dlho, tak je takmer nulová šanca, že sa dostane hore a bude si tým plnohodnotne zarábať.

purple_wolf
23. jan 2025

ako privyrobok ok ale aby ta to zivilo to rozhodne nie