icon

Ako získať lekárske potvrdenie pre pracovné pozície?

2. jún 2025

Ahojte, chcem reagovať na pracovnu ponuku pedag.asistenta a vyzaduju aj lekarske potvrdenie na vykon prace. Staci ist k obvodnemu lekarovi a vyda mi na zaklade vysterenia taketo potvrdenie? Nie som prijatá este do zamestnania len sa idem uchadzat a ku vsetkym dokumentom pozaduju aj to lekarske. Prosim reagovať len kto ma skusenost. Vďaka

kacena4
2. jún 2025

teraz robim ako asistent ale nikdy som nedokladovala lekarske potvrdenie ani kolegyne

autor
2. jún 2025
@kacena4

teraz robim ako asistent ale nikdy som nedokladovala lekarske potvrdenie ani kolegyne

@kacena4 ďakujem. Zdá sa mi to tiež čudné. Po prijatí je to iné ale pred... Keď ešte nie je isté či ma príjmu.

pavla013
26. okt 2025
@anonym_autor

@kacena4 ďakujem. Zdá sa mi to tiež čudné. Po prijatí je to iné ale pred... Keď ešte nie je isté či ma príjmu.

@anonym_autor dobrý deň, chcem sa opýtať vybavovali ste to potvrdenie? Vydal vám ho lekár alebo je potrebné nejaké tlačivo? Ďakujem za info. 🙂

autor
26. okt 2025
@pavla013

@anonym_autor dobrý deň, chcem sa opýtať vybavovali ste to potvrdenie? Vydal vám ho lekár alebo je potrebné nejaké tlačivo? Ďakujem za info. 🙂

@pavla013 nie bolo mi povedane ze lekarske potvrdenie sa dolozi az vtedy, ked bude uchadzac prijaty.

pavla013
27. okt 2025
@anonym_autor

@pavla013 nie bolo mi povedane ze lekarske potvrdenie sa dolozi az vtedy, ked bude uchadzac prijaty.

@anonym_autor samozrejme rozumiem a teda aj tak ste to neriešili potom ?