icon

Ako získať overenú prácu z domu?

19. jan 2025

Pekný deň, ja by som sa chcela spýtať či nemate niekto skúsenosť s nejakou overenou prácou na doma popri zamestnaní? 🙂 Mám obchodnú akadémiu a práca s papiermi mi problém nerobí. Ďakujem za rady.

denkabemommy
19. jan 2025

@melanta tvoja parketa 🤣

tiezjedna
19. jan 2025

ak ti nerobí problém práca s papiermi, tak môžeš roznášať letáky... 🙄 Sorry, ale na blbú otázku blbá odpoveď.

Ovládaš účtovníctvo? Dane? Personalistiku? Máš na to programy? Vieš jazyky?

martinkatinka
19. jan 2025

Ja mam skusenost 😉 Chvilu som robila home office ako referent pre verejne obstaravanie. A teraz sem-tam handmade.

olimuc
19. jan 2025

Okrem lektora jazyka a uctovnictva ma nenapada nic … ale s jazykom mozes mat takych 200-300e na tyzden .. alebo dane/ uctovnictvo

kabinka11
19. jan 2025

Mám skúsenosť. Robím správcu e-shopu pre jednu firmu

katkaseiner
19. jan 2025

ja pracujem ako finančný kontroller...

melanta
20. jan 2025

@denkabemommy no diki Broňa 😂😉

melanta
20. jan 2025

Budem hnusná - nemyslím, že niečo môžeš robiť. Ak odhliadnem od toho, že človek, ktorý môže robiť niečo z domu, zväčša vie, že môže a vie aj čo, tak ak ti nenapadlo minimálne to, že aby sme ti poradili, musíš napísať čo vieš, aké máš zručnosti, prax, tak si nemyslím, že niečo môžeš robiť. Práca s papiermi? To je čo preboha? Aj ja robím s papiermi a pritom na svoju prácu som potrebovala VŠ, ovládať plynulo jazyky a dlhoročnú manažérsku prax. Niekto robí s papiermi daňové poradenstvo, na čo ale potrebuje vzdelanie a prax.

A spomeniem aj to, že za posledný rok tu táto diskusia bola viac ako 100 krát - dala si si námahu prečítať tie diskusie?

denkabemommy
20. jan 2025

@melanta mne sa už nechcelo omieľať, že na prácu z domu potrebuje skills 😅. Ale viem, že ty rada poradíš, kde majú ľudia začať

zuzubb007
20. jan 2025

Každá by chcela mať prácu z domu, držím palce to je ako hľadať ihlu v kope sena, najskôr treba nájsť normálnu prácu kde je možnosť jeden deň Home Office ináč nieje šanca, a s papiermi vie aj debil robiť prepac, ostáva to jedine svoj biznis si rozbehnúť