icon

Ako získať prácu v Sociálnej poisťovni mimo Bratislavy?

benoitka
17. sep 2024

Ahojte,
je tu niekto, kto je zamestnany v socialnej poistovni? Napiste mi, prosim, uprimne, ako ste sa do tejto institucie dostali? Myslim - pobocky mimo Bratislavy. Existuje niekto, kto dostal pracu v SP bez znamosti, trebars ze sa zapojil do vyberoveho konania? A je vobec nejaka stranka, kde zverejnuju vybery do socialnej poistovne? Sledujem tuto otazku dlhodobo a na oficiálnom webe SP su zverejnene vzdy len volne miesta v BA a mimo BA len miesta posudkovych lekarov. Sledujem aj stranky jednotlivych pobociek a nikde nic, ani tuk, ze by bol niekde vyber na nejakeho referenta alebo uradnika v SP mimo BA.
Poradi niekto?

robertoo1
Autor odpoveď zmazal
robertoo1
17. sep 2024

@benoitka ahoj čo ja osobne poznám tak to po známostiach,,, bez máš problém😉

leskky
18. sep 2024

Za posledné 4 mesiace dve osoby... Nepoznali nikoho, mali prax

stela567
18. sep 2024

Normálne cez výberové konanie. Pokiaľ chceš posli im životopis a žiadosť, oni si ju uložia a pokiaľ budú mate volne miesto zavolajú Ta na pohovor.

senta_sofia
26. dec 2024

@benoitka posli si zivotopis na mailovu adresu pobocky, ktore su zverejnene na internete, zivotopisy sa uchovavaju pol roka, ked sa uvolni miesto, co sa deje dost casto najma kvoli materskym, tak sa z tychto zivotopisov pozyva na vyberove konanie. Ja teda neviem, ale mam opacnu skusenost, ze uz ani po znamosti ludia tam nechcu ist