icon

Ako zlepšiť šance na prijatie do policajného zboru?

janka6869
25. feb 2025

Ahojte baby
Dnes mi prišiel negatívny výsledok o prijatí do policajného zboru na výcvik. Neviete po koľkých mesiacoch si môžem podať žiadosť znovu ? Neviem čo robiť som z toho celkom sklamaná lebo som sa pripravovala aj so psychológom a podobe a aj tak bol výsledok neúspešný. Máte nejaké tipy? Nebolo tam ani že prečo ma neprijali že odôvodnenie. Neviem čo zlepšovať na čom pracovať… dúfam že to nie je tak že tam berú ľudí len z protekcie.

pribinak
25. feb 2025

@janka6869 však ale vieš čo nevyšlo….nepresla si psychotestami? Veď vieš čo si robila, po ktorej časti si neprešla

janka6869
autor
25. feb 2025

@pribinak domov prišlo rozhodnutie po psychotestoch

pribinak
25. feb 2025

@janka6869 no tak si neurobila psychotesty, vieš v com si neprešla

To je take diskutabilné že pripraviť sa na psychotesty

nynia
25. feb 2025

Trenuj si tie psychotesty aj ked na pohovor sa asi nebudes vediet pripravit tam skuseny psycholog uvidi pravdu, ci "klames" a hovoris naschval spravne-nacvicene odpovede alebo hovoris uprimne... A aktualne beru vsetkych ktory prejdu prijmackami takze nie je to o protekcii ale psychotesty su najma skrz toho, ze budes mat pri sebe zbran najdolezitejsie nemozu dat zbran niekomu psychicky labilnemu, nevyspelemu alebo ktovie v com presne bol v tvojom pripade problem.

pribinak
25. feb 2025

@nynia ako sa dajú trénovať psychotesty?

nynia
25. feb 2025

@pribinak na internete aspon v minulosti bolo vela vzorovych testov ci uz do PZ alebo na zbran alebo autorka uz bola na testoch tak bude vediet priblizne povedat, co tam bolo a psycholog bude pravdepodobne mat podobne. A celkovo ai myslim, ze kazdy psycholog vie co asi na tych testoch sa sleduje a ked s psychologom urobi niekolko testov on jej povie co urobila zle tak bude vediet ale na ten pohovor jej to nepomoze.

pribinak
25. feb 2025

@nynia ale toto je blbosť, veď ona nemá tu maticu podľa ktorej sa tie testy vyhodnocujú

nynia
25. feb 2025

@pribinak psycholog vie ako sa vyhodnocuju a pisala, ze uz sa s psychologom pripravovala tak isto na nete boli tie testy online takze netrebalo nic vyhodnocovat.

pribinak
25. feb 2025

@nynia ty asi netušíš ako sa vyhodnocujú tie testy? Že ?

nynia
25. feb 2025

@pribinak praveze tusim aj to, ze ich maju viaceri psychologovia u seba doma najma ti, ktori robia/robili v PZ ale aj ini, ktori sa ku nim dostali po znamostiach. Zase sa netreba tvarit, ze vsetci su svaty a nikto ich nema a nevie sa ku nim dostat. Ale aj ako som pisala na testy ako tak sa pripravit da ale na pohovor nie takze tie testy jej velmi nepomozu...

pribinak
25. feb 2025

@nynia odpoved úplne mimo

nikpa
25. feb 2025

@nynia netaraj prosim ta 🙄 evidentne nemáš páru co na tých testoch býva. To nie sú ako testy do autoškoly ktore sa nabiflis a krúžkujes.

nynia
25. feb 2025

@nikpa ako vies, ze nemam? Viem to velmi dobre ale ako pisem v prvej sprave aj tak jej to velmi nepomoze kedze tam je nasledne aj pohovor.

nynia
25. feb 2025

@pribinak ja o tom viem svoje ako to chodi preto viem preco to pisem ale to nie je tema, ktoru je vhodne takto na verejnom fore rozoberat...

zgerhardova
25. feb 2025

Dcéra tiež robila psychotesty,keď chcela ísť študovať vojenské lekárstvo.Psychlóg jej hneď povedal kde neuspela,tak sa vie podľa toho pripraviť.Ona neuspela v rýchlosti nevedela včas reagovať.Inak sa vôbec na to nepripravovala iba na fyzické testy a na tie sa vôbec nedostala keďže neurobila psychotesty.

mistymay33
26. feb 2025

@janka6869 po pol roku mozes ist znova. A Ano, da sa na to pripravit.

maury
26. feb 2025

Kamoš hovoril, že málokoho zoberú na prvýkrát a to isté aj do armády. Treba skúsiť znovu. Neviem po akom čase sa dá. Do armády bolo po pol roku. Robia to údajne z dôvodu, aby sa uistili že kandidát má skutočný záujem.