Ako zviditeľniť predaj?
Baby prosím poraďte mi , kde robím chybu🙈Ani neviem ako začať. Niektoré ma poznáte. Rozvedená, 2 deti, šikovné až veľmi na to čím si prešli a stále prechádzajú. Ex poviem len toľko, že to bol veľký preveľky omyl na ktorý sme doplatili všetci traja ( aj moji rodičia). Podaných niekoľko TO, pomoc 0 bodov skôr naopak keď môže ešte ublíži. Pošle výživné ale na väčšie výdavky a nikdy neprispel. Styk kvôli jeho správaniu obmedzený na telefonáty raz za týždeň.
Deti sú naozaj veľmi šikovné, ale zdravie nemajú také ako ich kamaráti a spolužiaci. Preto aj výdavky sú omnoho vyššie ako na zdravé deti. A tu je náš problém.
Ešte chcem napísať, že v žiadnom prípade týmto príspevkom nepýtam žiadnu materiálnu či finančnú pomoc. Aby niektore maminy nezačali do mňa skákať.
Na syna mám OP, výživné a snažím sa na 4 hodiny denne pracovať. Nie , nie je to ľahké ale moja peňaženka a účty mi hovoria že inak to proste nejde. Napriek tomu, že sa snažím finančne to nevychádza. Z každej strany počúvam vašej dcére / synovi by pomohlo to a to .. áno viem beriem, ale kde brať na to peniaze ? 🫣
Nevzdávam sa snažím sa, šijem po nociach alebo v skorých ranných hodinách aktuálne kozmetické tašky /peračníky. Prečo? Lebo zase riešime 1400€ doplatok za zubný strojček pre dcéru. Nie nedá sa lacnejšie. Vystriedali sme xy zubárov a nikde nič lacnejšie nie je. A ani sa nerieši žiadna smiešna kozmetická ,, vada “ na jej zúbkoch. Každý zub rastie iným smerom čo ju bolí, nemože dobre jesť, rozprávať a samozrejme ako skoro 12ročná slečna sa za to mega hanbí.
A tak ako každá z nás mám , ktorá ľúbi svoje deti sa aj tentokrát snažím najviac ako viem.
Začali sme dokonca chodiť na podujatia predávať. Prvýkrát 130€, druhý 70€ a 2x nič ani 1€. Nepredávam drahé výrobky. Taštička peračník 8,5€ . Sú z koženky. Panel stojí 5€ na jednu taštičku a zips povedzme euro. Zisk max 3€ na taške. Povedzme si úprimne väčšina z vás by toho ani neišla pri takom až smiešnom zisku. Ja to pre dcéru ako aj syna spravím musím. Kto iný im pomôže ak nie ja.
Prosím poraďte mi ako zviditeľniť a rozbehnúť ich predaj.
Cez ďakujeme sk je to už od piatku tiež v príbehu zverejnené ale zatiaľ žiadna zmena. Budem vám naozaj vďačná za každú radu lebo mi to pomôže dostať sa k cieľu pomoci deťom.
Ďakujem

Alebo skôr kapsičky cez rameno? Crossbody
@patricia2120 niečo také práve zháňam a s tou motylikovou kozenkou by som to hneď brala.... úplne jednoduché kapsičky a aj cenu si vieš vypýtať vyssiu
@simona20201309 dakujem❤️ peniazky pytat nechcem a nebudem lebo kazdy z nas musi najskor nieco odrobit aby dostal vyplatu a ja sa tiez tesim ked nieco dokazem sama . Hoci ako som pisala mame aj na dakujeme sk pribeh no je to z mojej strany na propagaciu a nie na zbierku ako taku. take som este neskusala. Tieto su super ako napr peracniky. Ono teraz mam vela € v materiali a vidim he sa mi to vobec nevrati 😔 aspon nie tak skoro aby som mohla sit vymyslat nove veci dalej. Co sa tyka ceny predavam ich za 8,5 € a je problem ich predaj a ja fakt do certa nechapem preco 😔
@patricia2120 ahoj, až teraz som si ťa všimla a tvoje krásne výtvory. Mohla by som poprosiť ten motýlikový a ešte ten nad ním? Napíš mi kľudne správu, dohodneme detaily 😉

Ty si mi tak sympatická, že aj keby si dala č.u. tak by ti to tu možno aj prešlo🙂 . Je mi to veľmi sympatické, ako sa snažíš prilepšiť si ❤
Marketplace, rôzne fb stránky....
Neskúšala si šiť niečo iné? Také kozmetické tašky ma väčšinou každý z tých darčekových sad na vianoce.
Napríklad teraz čelenky na leto? Šatky na hlavu....a pod?