Ako zvládať stres v práci a zlepšiť náladu?
Ahojte, teda neviem ci to aj vy tak mate ale som v praci uz zo 6 rokov, za ten cas sa tu stihol kadekto prestriedať…na začiatku to bolo lepsie, no popravde ma to tu uz nebavi, snaď všetci mi tu lezu na nervy, neviem čo sa deje, vy sa dokazete nasilu usmievat? Kedysi som si povedala ze zacnem den s usmevom ale teda posledne asi 2-3 roky to nefunguje 😃 nedokazem sa tu uz pomaly ani usmiat, ani ked si predstavim na co sa mozem po praci tesit…ked sa nahodou zacnem tvarit usmevne tak citim ako keby som to tu nebola ani ja…neviem poznate to? Odist z prace sa mi momentalne moc nehodi
Urcite si tu uz vsimli moje pohlady niekedy ale vazne sa uz nedokazem pretvarovat na dobru naladu
Mimo prace je všetko v poriadku ale akonahle som tu a vidim tie tvare tak mam normalne nervy 😃 ale zase nie som ziadna zatrpknuta osoba 😃 len toto ma stve
Ahoj autorka. Ja som si totiž dovolila upratovacke povedať, teda poprosiť, aby mi aspoň raz za týždeň utrela prach na stole. A to som nemala robiť. A keby len upratovačka. Ovtedy ma nezdravi ani bufetarka. Sú kamošky. 😁

No túto tomu akoby som ja pisala...