icon

Ako zvládate prácu, keď máte psychickú poruchu?

Dnes o 11:16

Pracujete niektoré ktoré máte psychickú diagnózu nejakú? Dokážete pracovať? Ako to zvládate?

pribinak
Dnes o 11:32

Samozrejme, že aj ľudia s psychickými poruchami pracujú, pracujú ak schizofrenici

Zalezi od stavu, typu diagnózy, typu prace a pod

hopatko
Dnes o 11:37

Samozrejme, poznam pracujucich schizofrenikov maniodepresivnych autistov atd. uspesnych ludi.

anonym_52b9c4
Dnes o 11:48

@anonym_autor nie, nedokazem, mam OCD depresie a uzkostne stavy. Hladam si nieco, kde nemusis vsetko stale kontrolovat. nedokazem tak normalne pracovat.

anonym_3c4ddc
Dnes o 11:54

Pracovala som ked som mala uzkosti, agorafobiu a OCD. Dneska uz som viac menej vyliecena, pracujem ale inde lebo praca neprospievala mojim stavom.

anonym_52b9c4
Dnes o 11:55
@anonym_3c4ddc

Pracovala som ked som mala uzkosti, agorafobiu a OCD. Dneska uz som viac menej vyliecena, pracujem ale inde lebo praca neprospievala mojim stavom.

@anonym_3c4ddc ako si prekonala ocd?

anonym_d78b3d
Dnes o 11:56
@anonym_3c4ddc

@anonym_3c4ddc prosím ako si prekonala agorafobiu?

anonym_3c4ddc
Dnes o 11:59
@anonym_d78b3d

@anonym_3c4ddc prosím ako si prekonala agorafobiu?

@anonym_52b9c4
@anonym_d78b3d
Neviem co pomohlo na co ale chodim pravidelne k psychologovi, vynechala som sladkosti, lepok a kofein. Pravidelne meditujem, chodim behat, snazim sa udrzovat v klude. U mna stavy horsila aj ta konkretna praca. Lieky som nebrala.