Ako zvládate prácu pickerky?
Sú tu ženy ktoré pracujú alebo pracovali ako pickerky?
Ako sa to dá zvládať?
Neviem či všade je to tak alebo len my máme tak blbý systém ale nezvládam to.
Máme 9 poschodí, na každom sú čísla od 1 do 80 a každé číslo má písmeno od A po V.
Teda nahodí vám tovar
9té poschodie, číslo 78, písmeno G, rad 6 a polica 5. Tam máte krabicu a nájsť v nej daný tovar.
Potom vás na ďalšie prehodí poschodie 1,číslo 1,písmeno V, rad 2 a polica 3. Zase tam je krabica kde je veľa tovaru a treba medzi nimi nájsť tovar s rovnakým kódom ako máte na scenery.
Norma je 70 pickov za hodinu ale sťahuje vám za čas.
Takže ak ja mám 100 pickov za hodinu ale medzi 2 pickmi mám napr 2min. tak mi odráta a mám len 70 pickov. Zase ak mi trvá kým prejdem na iné poschodie a nájdem druhý tovar, znova medzi pickmi mám 2min tak zase mi to odráta a mám len 40 napr.
Zbytočne sa naháňam, nohy mám opuchnuté, krvavé. Mám len 30 - 40 pickov za hodinu, mala by som i viac ale odrátava mi zas čas.
@bessie12 ide o to, že bývam s rodičmi a od februára som nemala prácu takže som im nevedela platiť nájom a mám dlh 400€ u nich, dostala som 3 mesiace na splatenie s tým, že aktuálny mesiac platiť plus splácať dlh. Momentálne nemám možnosť ísť inde resp. aj keď mám pohovor, ťažko sa to zorgazinuje s pracovnou dobou
to čo máš za rodičov? ako sa dá mať dlh u rodičov? toto som ešte ani nepočula že dlh za bývanie doma.Ja ani neverím že to myslíš vážne.Dúfam že je to len nejaká vymyslená téma.Ja som v živote našim doma nič platiť nemusela.
@liusa82 bohužiaľ nie, uvedomujem si, že to nie je normálne. Dom je na meno môjho nevlastného otca takže mama a ja nemáme slovo
ty platis najom rodicom ???? A na ten pohovor by si si nemohla vybavit volno ?? Popripade skus prac. agentury, ked nic nebudes moct najst. Cez email / telefonicky by si sa s nimi dohodla, kedy by si sa mohla dostavit na pohovor.
@liusa82 tak kazdy to ma inak. Co ak neutiahnu zivit dalsieho clena? Alebo je to motivacne, aby si dieta naslo robotu?
@liusa82 ak študuje, je blbé od nej pýtať peniaze. Ale ak pracuje (alebo naopak, nepracuje a ani neštuduje), nech platí. Aj keď neviem asi to nie je ten prípad, inak by to nenazvala dlh.
U nás bola v rodine vždy dohoda.
Škola je prvoradá, postaráme sa zatiaľ o teba.
Ale ak nechodíš do školy, do roboty a prispievať na domácnosť.
ešte nakoniec zistim že naši sú na hlavu podla týchto tu vzoriek rodičov😀 My sme to mali doma tak, že ked trebalo na dačo dať peniaze tak som dala.Alebo občas ja spravila nákup za svoje a takto.Ale nie platiť nájom doma vo vlastnom🙂
@vkatush študujem externe popritom viem platiť, len teraz som si dlhšie nevedela nájsť prácu a preto mi vznikol dlh
Asi nemysli najom v pravom slova zmysle ale vydavky spojene s byvanim, energie a tak. 400€ od februara vychadza nieco cez stovku mesacne. Prekvapilo ma, ze sa niekto cuduje, ze pracujuce dieta za seba plati, ved to je fakt minimum, je to skor symbolicka suma.
Ale k veci, autorka, dohodni si cas pracovneho pohovoru po alebo pred pracovnou dobou, vacsinou sa vedia prisposobit, za opytanie nic nedas. Ak ti nerobi dobre takato fyzicka praca tak si hladaj nieco v kancli. Kazdy mame ine limity.
Pýtala si sa kolegyň čo sú tam dlhšie aký majú systém?nedá sa niektoré nenahodit a ísť najprv celé 9 poschodie nech nemáš prestoje?
@bessie12 a potom sa rodičia prevelice čudujú prečo majú zlé vzťahy s deťmi.Ale zase takýchto rodičov je dosť aj moja sesternica má takých že im musí prispievať stále lebo jej hned nadávajú.A veru dobré vzťahy s nimi nemá ale našťastie už býva sama.Ale domov teda velmi nechodí iba ak ozaj musí
@luccija ono väčšinou tam nikto nie je "dlhšie" max pár mesiacov a tiež nemajú systém len behajú. Práve preto to zvládajú max pár mesiacov. Mám tam kamarátov čo sú tam roky ale sú na inej pozícii, pýtala som sa či sa nedá prestúpiť ale nedá len ak dopracujem rok na tejto
@liusa82 fuha. Nadavat na vlastne decko, len kvoli neplateniu ... 🙄 Neskor som platila vsetko, lebo som bola zivitel rodiny. Ale to uz bola uplne ina situacia. Taktiez od svojich deti by som nieco take nevyzadovala. Jedine vtedy, ak by som od nich potrebovala nejaku tu financnu pomoc, ale dufam, ze k tomu nikdy nedojde.
@liusa82 neviem, mne to nejake uletene nepride, pytat "najomne" od pracujucich potomkov byvajucich pod jednou strechou s rodicmi.. resp. by ma to asi samu trklo im prispievat, ked u nich zijem.. jasne ze hned po skonceni strednej skoly je to uz asi extrem, ale ak ma "dieta" 20+ rokov a byva u rodičov a zaraba, tak to nieje zas nejake poburujúce..
@liusa82 tebe nepride normalne, ze dospele a zarabajuce dieta prispieva na domacnost ak byva u rodicov? Vyzivovacia povinnost na dieta rodicom skoncila ukoncenim jeho vzdelania a kazde normalne dieta vie, ze ma prispievat na chod domacnosti ak v nej zije a vyuziva vsetky vyhody z toho vyplyvajuce.
daj vypoved a najdi si lepsiu pracu.. nenechaj sa dotlacit do takehoto muklovania tym, ze musis doma platit... rodina je na to, aby cloveka podrzala, ked ma problem a nie, aby sa ti takto vyhrazali.. od februara zas nie je tak dlha doba, nebudes zit doma zadarmo roky predsa.. len kym si najdes nieco lepsie a nie takuto drinu 'za kazdu cenu' .. z domu ta vyhodit nemozu, ked tam mas trvaly pobyt.. tak sa troska treba aj za seba postavit a nie sa nechat takto dotlacit do kuta.. nemusis sa citit ty blbo a ako prizivnik za to, ze tvoj otcim je zrejme debil (sudiac z toho, ze kedze dom je na jeho meno, tak vy s mamou nemate ziadne slovo 🙄)
Prosim vas, co je to pickerka?
@jenn7 v podstate skladník. V skenery náhodí tovar, ktorý v sklade treba pohľadať a poslať ďalej na pás
@liusa82 moze byt dom pisany, na koho chce, predpokladam ale, ze ked tam ziju ako rodina, tak tam ma trvaly pobyt.. a to nie je len tak, vyhodit niekoho z domu, kde ma trvaly pobyt.. takze sa nemusi obavat, ze by zostala na ulici a nemusi si tak pripustat tie reci, ako je dlzna.. jasne, ze az bude mat peniaze, tak zaplati (aj dlh, ked tak na tom trvaju), ale brat kvoli tomu prvu pracu, co sa namanie a mat problem ju vobec zmenit, lebo nema kedy ist ani na pohovor? to si myslim, ze si autorka sama taky tlak na seba vytvara, lebo to berie az prilis vazne, ako doma nemoze zit 'zadarmo' .. niekedy nie je na skodu, nebyt az prehnane zodpovedny a ku kazdemu strasne fer, ked k tebe sa ludia chovaju jak k psovi.. vsak z otcima neubudne za tu chvilu, nemyslim, ze je tak odkazany na tie jej peniaze
Ja som tiez platila mame najomne, ked som tam po skonceni skoly byvala. Naucilo ma to financnej gramotnosti.
Syn ked Tu Bude so mnou byvat ako dospely, tiez Bude platit. Mu to odlozim, Bude mat na deposit na Dom.
@nini1978 no vidiš akých ja mám super rodičov.Možno aj preto že som jedináčik.Tak ma inak brali že dom je aj môj tak ho automaticky zdedím.Vždy mi povedali len nechaj si😀 Ale podaktoré ako to tu čítam vedia závidieť ešte aj dobrých rodičov.Plus našim peniaze ani nikdy velmi nejako extra nechýbali.Preto aj nepýtali.Keby potrebujú nemala som problém dať

ked ti to nevyhovuje, tak preco nezmenis pracu ?? Prac je viac nez dost, ale zdravie mas len jedno.