Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?
Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.
A este by ma zaujimalo (aj ked necakam ze mi odpovies) ako by ti bolo keby si tvoj muz najde niekoho na jeba*ku (sorry nic viac to nebolo) a este by o tom vypisoval na net. Ake to bolo dokonale ako mu stoji len pri spomienke a ked okolo neho dana prejde. Ako sa trasie za myslienkou ze sa znovu premeni na kralika.
Mne sa páči, aká je tu väčšina z Vás dokonalá, bezuhonna, s čistým štítom, nikde žiaden hriech na rováši 🤦🤦🤦 hoď kameňom kto si bez viny aneb nesúd, ak si nechodil v jeho topánkach ✌️ a nie, nezastavam sa nevery ani klamstva v žiadnej podobe, ale chyba Vám ľudia trochu pochopenia, rozhladu a aj nadhľadu....moja mama mala kamošku, o chlapov nemala núdzu, každý jej všetko zaplatil čo si povedala, zaziadala, naznačila, vypýtala ( aj byt jej na kompletku prerobili ), pritom bola frigidna a sex jej vôbec nechutil a s tými chlapmi ho mala veľmi málo , vyhýbali sa ako sa dalo - jej vlastné slová....ja som zas mala kamošku,tá mala sex veľmi rada, mala priateľa , boli spolu 9 mesiacov a sex mali asi 1,5krat, on vôbec o sex záujem nemal, ani o orálny, ani keď sa sama začala robiť , nič, on ležal, dopozeral film bez povšimnutia a pritom krásny vysoký chlap jak hora, rozvedeny, mal väčšiu dcéru ...potom mam kamaráta, ktorý je vyše 30 rokov ženatý, svoju ženu stále miluje, ale už hodne dlho si sex rieši mimo manželstva, lebo jeho žena úplne stratila záujem a príde jej to, že čo uz na staré kolená po nej chce a to majú iba 60 rokov ( ona sa chce starať o dom, záhradku, cintorín, večer TV a spať a už len dožiť - doslova...mala som kamošku, 35 rokov žila v neštástnom manželstve, po každom bolavom sexe plakala v kúpeľni, nerozviedla sa, lebo jej mama jej povedala, čo by ľudia na to povedali, keby sa rozvedla, tak si povedala, že veď uz spolu dožijú a on ju potom okaslal a našiel si o 30 rokov mladšiu a 100kg ťažšiu..ona po rozvode mala vzťah so ženatým mužom - ten sa nerozviedol ( vrátil sa k žene ) kvôli synovi a sex s ňou mu nechutil, lebo ho uz nepritahovala, strašne pribrala a inak ako zo zadu sex mať nevedeli....ďalšia kolegyňa, vydatá, dve dcéry vo veku 7-9 rokov a tá až po rozvode prvý raz zažila čo je to skutočne milovanie a orgazmus - že až plakala, keď ho prvý raz zazila, dovtedy to nepoznala - sex znamenalo záležitosť na 5 minút pre odbavenie jej muža, no...a takýchto nešťastných príbehov je určite veľká kopa, možno až priveľká...ale život a vzťahy Bohužiaľ nie sú dokonale a už vôbec nie jednoduché....a nazývať niekoho hnojom, pretože mal sex mimo manželstva...ešte raz ...hod kameňom kto si bez viny a nesúd, pokiaľ si nechodil v jeho topánkach✌️✌️✌️
@lindusss2016
No sak viacere to tu piseme...
Ktovie jak to je v skutocnosti
@trdelnik234 súhlasím s komentárom. Nielen ohľadom šéfa, následného zaľúbenia sa a podobných vecí, so všetkým čo to obnáša.
@toscania tiež súhlasím
@autorka a ostatné, ako ja neviem. Ale podľa mňa chlap ktorý partnerku/manželku vysmeje s tým, že sex je zábavka pre chudobných. Mňa by to urazilo. Pokiaľ mu ona spraví fajku, tak sa podvolí, užije si a týmto skončilo? A ona čo? A pritom sa jej smeje do tváre. Podľa mňa on kompletný nie je. Vždy je iniciátorkou ona. To nie je len samotný sex, ale intimita celkovo. Čo sme v stredoveku, že akt slúži len na plodenie detí a keď deti sú na svete, ďalšie nechceme, tak sa bude držať pôst. A dajme tomu ak to začas potrebuje a potrebuje sa uvoľniť, tak stačí mu vlastná ruka v sprche? On by mal chcieť toto riešiť.
A ešte dodatok nevera to tiež nevyrieši.
Dala by som výpoveď. Blbe je ze ty s nim chceš byt, si si vedomá nasledkov a zakazane ovocie chuti. Ak nechces rozbiť manželstvá, zmeň prácu.
@really8 davaš jej otazku, ako by jej bolo, keby jej muž sa tak namotal na sex s inou. No ak by autorka bola frigidna, tak nečudo, žeby chlap po sexe s inou na to furt myslel. Jej manzel nepovazuje sex za dolezity a ako ona piše - keby sa hola zavesila na luster, tak by to s nim nepohlo.... za mna .... necudujem sa ze podlahla inemu a teraz je stale z toho v euforii.
autorka - podla toho co pises sa necudujem, ze si podlahla a ani tomu, ze si z toho stale hotova. Proste nadriadeny vyplnil to, co tebe dlhodobo u manzela chybalo. Radit nebudem, ani sudit. Osobne si myslim, ze aj tak skoncite ako dlhodobi milenci, kym sa to cele neposerie a zaroven aj nevyriesi troska drsnejsim sposobom - cirkusy, skandal a rozchody/rozvody.
@zuzanapjat ano pytam sa ako by to bolo keby je to opacne. Hovori sa tomu empatia.
@toscania ale tu nejde o to že mala sex mimo manželstva tu ide o to že jej muž o tom nevie, že je to nevera..mala to riešiť inak férovo na to máme rozum že aj keď sú v živote rozne ťažké situácie je na nás a našom charaktere ako sa zachováme, podľa mňa áno takí človek čo toto robí za chrbtom miesto toho aby to vydiskutoval a povedal na rovinu je podľa mňa presne to čo píšu..
@toscania hádžem kameňom.
@maury uplny suhlas... Sex nie je len sex, ale hlboka manzelska intimita je dokazom, ze to manzelstvo naozaj funguje
@zuzanapjat ale ved on je schopny sexu, ak je schopny sa nechat vyfajcit. On podla autorkinych slov nema jednoducho zaujem svoju manzelkj akokolvek uspokojit, su mu jej pocity ukradnute. Cize ja sa este raz pytam, ako potom moze autorka tohto muza nazyvat dokonalym manzelom? Ved ho na zaciatku opisala ako idealny pokladik. Muza, ktory z nej robi handru. Takze autorka jednoznacne klame. Bud nam a cele je to inak, alebo sebe. To druhe je horsie
@really8 empatia by mozno bola aj to, keby jej manzel dovolil milenca. Ked on sam nie je schopny jej potreby naplnat.
@zuzanapjat a zakazal jej ho? Ved vobec nevieme ako doma riesia tento problem
@lindusss2016 moze byt dokonaly v tom, ze ju vypocuje, prinesie jej nakup, kvety, vylozi umyvacku a tak... len poriadne nalozit ju nevie :D Su taki skveli chlapi, co behaju doma s handrou a vysavacom... len si nemyslim, ze zdravej zene toto dlhodobe staci.
@really8 zrejme ho neriesili...
@brkodlak420 presne súhlasím.nikto netvrdí ze to ma trpieť ale treba to najprv poriesit a potom si užívať.Ked už nieje v manželstve dôvera a úprimnosť tak je už neskoro a nedá sa hovoriť o šťastnom manželstve.keby to tu bolo opačne ze sa sťažuje ze toto jej urobil chlap ,tak všetky ho označia za najvacsieho hajzla ktorého má poslať kade ľahšie.
@toscania Mne sa páči, aká je tu väčšina z Vás dokonalá, bezuhonna, s čistým štítom, nikde žiaden hriech na rováši 🤦🤦🤦
Tak ty si vypísala kadejaké "príbehy " zo svojho okolia ale o sebe si ani necekla.Ked sa tak vyvysujes, čo si neprispela ty svojim názorom?keď si taka chápava,prečo si nenapísala tvoj pohľad?
Myslím si,že nikto tu nepíše o sebe,že je dokonalý, bezúhonny
Kde si to vyčítala?Nikto tu na seba nečelil nič....
Čo ty vieš o ženách, ktoré tu prispeli?čo ak zachraňujú svoje manželstva alebo sú na pokraji rozvodu,ale predsa by situáciu riešili racionálnejšie, múdrejšie ako autorka?
To nemôže nikto prispiet názorom?
Prvá tu hádžes kameňom.....
A ak si si všimla,autorka tu klame, vyhýba sa odpovediam ,takže si myslím,že buď tu niečo nehrá alebo je to celé úplne inak či vymyslené....
Na jednej strane sa vyhovára,že má 2 škôlkarov,ale 3 dní trtkat so šéfom,na to čas mala . Fantázirovat, snívať o ďalšom sexe a vypisovať diskusie na to čas má....
Niektoré tu máme 3 deti plus a predsa netrtkame so séfom či kamarátov ....
A nie, sama za seba ti poviem,že nikdy som nepodviedla svojho manžela,napriek tomu,že sme 10r manželia a 12,5r spolu....
@zuzanapjat no praveze ju nevypocuje. Ved ona je frustrovana a nielen z nedostatku trtkacky, normalnej zene chyba neha, vasen, pozornost, tuzba. Ak toto muz zene nedava, tak darmo bude behat doma s vysavacom. A sorry, ale takeho ja za dokonaleho nepovazujem. Nevravim, pomoct zene, ked je toho na nu vela. Ale mna by nejaky puntickar s prachovkou v ruke rozhodne nerozpalil 😂
@fantaghiro21 ja napr. nemám žiaden hriech na rováši 🙂 ale sa bavím s manželom otvorene. Keď mi niečo vadí, vie to hneď a očakávam to aj opačne. Kebyže som frigidná na rovinu mu dovolím si svoje potreby napĺňať inde. Ak by bol impotentný očakávam, žeby mi dovolil milenca. Za mňa je toto láska... 🙂
@toscania ja ti napisem pribeh o sebe... Mali sme s vtedy este manzelom kadeco preskakane, fakt nepekne veci vo vztahu, mali sme na tom snahu zapracovat a na oko to vyzeralo, ze sa to aj dari, ze to nakoniec dopadne dobre. Ale ja po tom vsetkom som proste stratila chut na neho, pritom bol pekny chlap, sj sex s nim zo zaciatku bol skvely, ale mne sa to sprotivilo. Takze naozaj som sa necitila sexualne uspokojena a spavala som s nim viac menej pre pokoj v rodine... Pri jednej prilezitosti som stretla po rokoch svoju prvu lasku, chlapa, na ktoreho som nikdy neprestala uplne mysliet. Iskrilo to medzi nami az az, on mi dokonca vyznal lasku, povedal, ze vzdy ma lubil, atd... Nebol to len nejaky sef, s ktorym som sa ledva poznala. Bol to muz, s ktorym som mala spolocne roky z minulosti, s ktorym sme sa dobre poznali a prechovavali sme voci sebe realne city. Ver, ze to bolo pre mna obrovske pokusenie, ale svojho nedokonaleho manzela som predsa nepodviedla. Pochopila som ale, ze moje manzelstvo dobre nie je a ze takto to uz ani dobre nebude, ze nechcem tuzit po inych chlapoch. Trvalo to sice dalsie dva roky, ale od muza som nakoniec odisla, lebo som uz nechcela klamat samu seba. Nechcela som s nim ostavat z pohodlnosti, kvoli majetku, ani kvoli detom. To nie su tie spravne dovody na manzelstvo...
ak potrebuješ pomôcť, pokojne sa ozvi 🙂)) rád zatočím .... 🙂)))
@lindusss2016
To si napisala uplne ze super.👍.
Mna tiez nie.
Bola by som velmi nestastna v tomto vztahu.
Fakt to u zeny nie iba o kopulacii..
@zuzanapjat aka to je laska? Ak by bol tvoj muz impotent a ty by si si nasla milenca s jeho zvolenim, aku by mal on zaruku, ze sa do milenca nezamilujes a neopustis ho? Alebo naopak. Nasiel by si milenku a tebe ako by bolo, keby si vedela, ze je prave s nou? V pohode by si si sedela a kukala serial? A keby prisiel, spytala by si sa ho, tak ako milacik? Vyhladol si? Nalozim ti veceru? A mimochodom dobre si si zatrtkal? To su take recicky, predstavujes si to velmi lahko, ale v realite by ta to pravdepodobne psychicky znicilo.
@trdelnik234 no ved preto som to aj napisala, ze mam realnu skusenost. A tiez som si klamala, ze je to medzi nami uz dobre, okolie si myslelo, ze sme skveli par, doma som zatvarala oci pred tym, co sa mi nepacilo, az som si uvedomila, ze som vlastne velmi nestastna. A telo proste neklamalo, odmietala som ho.