Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?
Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.
Môže sa stať niekoľko scenárov. Napr. dotyčný ťa môže považovať za zálohu ...kedy- koľvek, alebo môže uvažovať, že manželku vymení. Môže sa to dozvedieť tvoj muž ....klebety tohto typu sa šíria rýchlosťou blesku. Treba zvážiť všetky možnosti....pozorovať, držať odstup....čas všetko vylieči....poprípade sa treba poobzerať aj po novom mieste....

Často sa stáva že človek zacíti chémiu k opačnému pohlaviu. Ale treba si dobre rozmyslieť kadiaľ ísť. V tvojom prípade by som zaťala zuby a držala si odstup od dotyčného. Čas všetko vylieči a hlavne ukáže, čo ďalej ....nesúdim...nech hodí kameňom kto je bez viny....