icon

Ako zvládnuť narodeninovú oslavu v nepriateľskom prostredí práce?

15. nov 2024

Baby prosim poradte co robit...v praci je zvykom ze ten kto ma narodky a meniny prinesie nieco slane, sladke...ja piect neviem tak som zvykla kupit zakusky, chlebiky alebo tortu...no a bohuzial uz 2x sa mi stalo ze okrem 1 kolegyne z oddelenia si ine kolegyne tiez z oddelenia nic nevzali...skratka to ohrdli ze oni si neprosia...neskor som sa dozvedela ze si vraj nezobrali nic cielene lebp ma nemaju rady, tak minuly rok som uz nic nedoniesla lebo ved naco ked si vezme jedna kolegyna jeden zakusok a uz ma zase ohovarali po firme ze nic neviem doniest a som lakoma...teraz by som mala mat narodky zase a ja neviem co v takom prostredi robit

Strana
z2
danyelia
15. nov 2024

@mamamasama No ak si ,,nesadnete,, s jednou kolegyňou, dá sa to chápať, ale aby jednu kolegyňu nemalo rado celé oddelenie či kolektív? Ja nehovorím, že autorka je tá zlá, no ja by som sa pozrela aj na seba, čo im na mne tak prekáža, lebo v takom kolektíve by sa mi dobre nepracovalo...

muchotrafka298
16. nov 2024

@danyelia ono je to tak, ze nie kazdy clovek Ti sadne, ludsky, pracovne. Ale musis s nim vychadzat. Do prace sa nechodim kamaratit, s kolegami vychadzam v ramci pracovnych veci. V sukromi nie, nie su to moji kamarati, nezdielam s nimi ziadne sukromne veci. A ci ma maju radi? Myslim, ze ma toleruju, to je vsetko. Niektori sa u nas kamaratia, mala som kolegynu, co ani nepozdravila, lebo sme jej neboli "dost dobri". Lebo sa tvarila, ze je nieco viac a slama jej trcala z topanok na tri kilometre.

Strana
z2