Ako zvládnuť návrat do práce po materskej?
Dámy, bola som doma 7 krásnych rokov. Popri tom som pomáhala manželovi, ale do klasického zamestnania som nechodila. Do svojho odboru som sa vrátila, pretože ma to baví ale …. mám dojem že umieram. Prídem domov a nevladzem nič, často zaspím aj oblečená na gauči. Ako dlho ste si zvykali na nový režim?
Asi tak 3-4m, prvy mesiac bol hrozný, spať naraz s detmi, lebo ze uplne ko večer, potom sa to zlepsovalo našťastie
Asi 3 mesiace boli náročné. Teraz som už full time home office, tak keď treba zdriemnem si 🙂
Prvy mesiac dva. Potom uz mi to prislo ako keby som nikdy neodisla.
Ja som už rok v práci a bola som doma skoro päť rokov. A to dokonca pracujem na čiastočný úväzok(6 hodín) a mám pocit, že až teraz som si ako tak zvykla.
Nezvykala, vhupla som do toho a bola som najšťastnejšia na svete, že som medzi ľuďmi, v obľúbenom kolektíve, v práci ktorá má baví
@anonym_autor cca 3 mesiace. Ale tak záleží aj aká práca,s akým pracovným časom. Ja som nastúpila po 3 rokoch do 12 hodinových zmien v nemocnici, denná/nočná na striedačku a nepravidelne. Na prácu som si zvykla rýchlo, no na ten pracovný režim popri dieťati doteraz nie a po nočných som KO 😂🤌
@anonym_autor doma som bola takmer 8 rokov s 3 deťmi. Vrátila som sa do pôvodného zamestnania a keďže som vedela,čo to obnáša,ako som fungovala predtým a aké to bolo náročné, unavné a koľko času som venovala práci, mala som veru riadny strach a obavy. No na moje prekvapenie som si zvykla takmer okamžite, adaptácia mi trvala možno 2 týždne a hneď som nabehla na fajn režim. Deti si tiež zvykli na školu,škôlku do týždňa. Áno,som unavená aj deti, keď prídeme domov,na 10-15 min.sa natiahnem a potom pokračujeme ďalej. Takže to nebolo vôbec také dramatické, ako som si myslela. 🙂 ale teda,nepracujem na plný úväzok, vychádza mi len nejak 85%.

3 m , ale doma som bola 2,5 r