Ako zvládnuť návrat do práce s polročným bábätkom?
Ahojte, otazka skor na pracujuce mamicky - od septembra mi zacina RD (vtedy bude mat moje babo 6m) a kvoli financiam sa potrebujem vratit do prace na polovicny uvazok tj. 5x do tyzdna po 4 hodiny, z toho 1x musim byt v kancelarii. Priatel bude v ten den s dietatom pracovat tiez z domu, no trochu sa toho celeho desim, zaroven mam vycitky ze asi zanedbam dieta? Mam v sebe divne pocity.. no peniaze potrebujeme, priatel to zial neutiahne sam a pravdupovediac aj sa trochu tesim ze vypadnem kedze nikam nechodim. Ako ste to zvladali vy? Mali ste cas ist si aj zacvicit napr?
Keď si vieš prácu odložiť na večer, alebo rozrobit a nechať tak, tak áno.
Ahoj.
Ja sa planujem vratit to prace na jeden den do tyzdna, cize 0,2 uvazok od 3. mesiaca dietata. Manzel v ten den ostane doma. Je to aj kvoli financiam aj kvoli psychohygiene - plus si musim odpracovat po skonceni MD dalsiu matersku dovolenku, kym mozem otehotniet, kedze som otehotnela
nezamestnana.
Uz teraz mam z toho uzkostne stavy, ale posledny rok a pol som mimo svojej prace (narocne tehotenstva) a potrebujem sa vratit do niecoho “normalneho”. Plus staviame domcek, manzel zarobi menej ako ja… zhodou blbych nahod mi vysla ovela nizsia materska ako taka, na aku sme boli nastaveni…
Utesujem sa tym, ze v zahranici je to viacmenej beznejsie a nase dieta nebude u nikoho cudzieho.
A mozno je aj dobre, ze aj otecko si uzije trochu “materskej”.
O nejaky rok a pol planujeme dalsie tehotenstvo, kedy by som ostala na PN, cize uz znovu budem doma.
Hrozne tazke rozhodnutia su to :(
ale zvladneme to - ak to bude “len” na ukor mojho volneho casu, tak dobre.

Ahoj, pracujem od prveho dna co som porodila:D ale ako pisu baby zalezi od prace…nemusim pracovat v konkretny cas mozem si to spravit kedy ja chcem ..su len datumove deadliny. Maximalne ked nieco hori tak to riesim za pochodu. Vobec sa toho neboj a skus to. Niektore sa zas nevedia vratit do prace ani po xx rokoch..