icon

Ako zvládnuť nepríjemného šéfa?

15. okt 2025

Dobrý deň. Po RD som si našla prácu a skončila som skôr ako začala. 6.10. v pondelok som nastúpila a vo štvrtok vedúca niečo riešila s kolegovcami niečo neurobili nevyložili či čo,ani som nevedela čo spravili,ako nová som sa všetko učila a bolo naraz všetkého veľa, a tým pádom som niečo aj ja neurobila lebo mi to nikto nepovedal a vedúca strašne na nás ziapala rukama šermovala a prikazovala aby som to okamžite ale okamžite šla urobiť a čo to má znamenať atď, ostatní kolegovia len ticho, nechali si, ale tak strašne ziapať po nás dospelých ženách ? To som ešte nikde nezažila, dá sa to povedať aj dôraznejšie ale bez kriku. Pripadala som si ako 10 ročná.
Pýtam sa kolegov čo to bolo a oni že to je tu normálne že to bolo ešte nič. Ja neviem, príde vám to oukej? V piatok som už neprišla, nemôžem tam robiť pod takou vedúcou. Strašne som sklamaná 😔

muzula
15. okt 2025

Dobre si spravila, mozno si mohla este jeden den prist a ty navrieskat na "veducu"

janka1224
15. okt 2025

Určite to nie je normálne a ešte keď si nová....

biba_18
15. okt 2025

sú takí ľudia, aj u nás bola jedna taká - nie moja vedúca, ale mali sme s ňou nejaké pracovné veci - prišla, naziapala, ja som na ňu len pozerala - a odišla. žiaden stres ... teda mňa by to nerozhodilo ... ak teba hej, treba ísť ďalej ...