Ako zvládnuť potenie rúk na pohovore?
Ahojte, je mi to trapne ale mam ist na pohovor a ked som nervozna a v strese dost sa mi potia ruky, cela sa potim viac vtedy. Je mi to trapne ist tam a viem ze sa tam podava ruka pri prichode a odchode. Neviete nieco odporucit na ruky alebo ako to spravit? Som z toho zufala. Dakujem
Viem, že potenie rúk sa rieši aj tak, že si dávajú botox napichať. Ale neviem, či až takto by si to chcela riešiť.
Ak je to zo stresu-nervozity da sa naucit pracovat s emociami a potenie ruk potom prestane. Ale to sa nepodari zo dna na den.
tiez sa mi potievaju ruky, pred podanim ruky si ju vzdy najskor utriem nenapadne do oblecenia a necham volne "poletovat", zamavam nou, aby mi preschla - podam ruku a mozem sa dalej potit :D
tiez sa mi potievaju ruky, pred podanim ruky si ju vzdy najskor utriem nenapadne do oblecenia a necham volne "poletovat", zamavam nou, aby mi preschla - podam ruku a mozem sa dalej potit :D
@radkaradix aj ja ale tak nieje to ono, podla mna to je citit
Daj si nieco s vreckami, do praveho vrecka papierovu vreckovku a tesne pred podanim ruky drz stlacenu tu vreckovku, ze bude do poslednej sekundy sat pot. Potom len vytiahnes ruku z vrecka a podas ju (samozrejme tu vreckovku nechas vo vacku;) )
Pred pohovorom nepi vela vody.
Ak mas moznost ist tesne pred tym na wc, tak si umy ruky ladovou vodou - namiesto spotenia sa ti najskor len zahreju, pripadne podas studenu ruku, ale lepsie, ako spotenu.

pouzi jenvox, najlepsie na noc, precitaj navod