Ako zvládnuť prácu s problematickými kolegami?
Nastúpila som do novej práce, ešte som stále v skúšobnej dobe, práca fajn , ale kolegyňa ktorá somnou nastúpila... To je neuveriteľný zdutliak. Dá sa s ňou sem tam pozhovárať, ale ju keď niečo naštartuje tak tu lieta celá miestnosť... Normálne si robíme zrazu sa oduje, začne hádzať veci čo má v rukách od nervov, nadávať si popod nos a prestane sa s druhým normálne baviť, priznám sa, že ma to vyčerpáva. Robí dokopy dva mesiace a bola takto odutá už minimálne 10x . Len tento týždeň 2x ... Nemám rada takéto dusno na pracovisku, celý deň som tu s ňou zavretá v jednej miestnosti a počúvať to jej trieskanie a hromženie nie je vôbec príjemné... Mali ste takýchto kolegov? Zvykli ste si na to časom ?
Co si šomre? Na čo nadáva? Či len tak, na počasie? Musí to byť vyčerpávajúce ☹️
By som sa jej opytala, ze ci je normalna, ked hadze od nervov veci a nech sa uvedomi, lebo to budes riesit so sefkou
@anonym_autor neviem co robite, ale ak nevybavujete nejakych klientov, daj si sluchadla na usi ked ma nervy a kasli na nu.
Nie nemala a taketo spravanie by nemalo byt tolerovane. Zajdi za nadriadenym s tym, ze dotycna sa takto sprava a nech to riesia. Lebo je nonsens, aby niekto toto robil v praci, kto je psychicky v poriadku. Nech si hadze vecami doma.
@0silvia0 nedá sa žiaľ, musím počúvať signalizácie strojov
@wilkova tak všeobecne " do riti, kur*a môžem to je*ať" a podobné skvosty..
@muchotrafka298 s vedúcim o tom nie je reč, lebo ona to má chúďa ťažké v živote a máme sa tolerovať 😀 nechce sa mu riešiť konflikty podľa mňa... Alebo je rád, že má kto robiť, lebo sem zháňať pracovníkov kvalifikovaných nie je bohviečo ..
Mala som taku kolegynu. Ked sa napr. zasekla tlaciaren, zacala po nej buchat, alebo nadavala, alebo presne zduta. Trapne mi bolo. Sef to pocul, a ked buchala po tlaciarni, tak z vedlajsej kancelarie zakrical: baby co sa deje... Pritom dobre vedel, kto to robi, ale konkretne jej nic nepovedal, vzdy len tak vseobecne. Ja som sa to naucila ignorovat, robila som si svoje. Potom raz dostala vypoved. 😀
@0silvia0 nedá sa žiaľ, musím počúvať signalizácie strojov
@wilkova tak všeobecne " do riti, kur*a môžem to je*ať" a podobné skvosty..
@muchotrafka298 s vedúcim o tom nie je reč, lebo ona to má chúďa ťažké v živote a máme sa tolerovať 😀 nechce sa mu riešiť konflikty podľa mňa... Alebo je rád, že má kto robiť, lebo sem zháňať pracovníkov kvalifikovaných nie je bohviečo ..
@anonym_autor tak v tomto pripade sa to nauc ignorovat. Nic ine s tym neurobis.
ignoruj, nereaguj, rob si svoje možno keď nebude mať obecenstvo tak to nebude také divoké, mne to príde ako keby potrebovala pozornosť a aby sa niekto zaujímal o jej problémy
@anonym_autor Ja by som takej osobe nastavila zrkadlo a správala by som sa ako ona, lebo ona si možno ani neuvedomuje,ze je protivna, keď ju niečo hnevá.
Tu nepomoze ine ako ignoracia, daj si sluchatka, nepocuvaj ju a podla moznosti si ju totalne nevsimat. Lebo ona potrebuje publikum na tieto svoje eskapady.
mala som takú kolegyňu, mne to tiež fest vadilo ☹
@viera012345 @muchotrafka298 nie, sú také ja tomu vravím samonasieracie typy - nepotrebujú k tomu publikum ani zjavnú príčinu ...
@viera012345 @muchotrafka298 nie, sú také ja tomu vravím samonasieracie typy - nepotrebujú k tomu publikum ani zjavnú príčinu ...
@biba_18 Tak potom otvorene a drzo ju poslať...Kto to má počúvať?
mala som takú kolegyňu, mne to tiež fest vadilo ☹
@biba_18 ja som jej už dnes povedala, že keď má nervy má sa ísť vydýchať na vzduch , lebo zase nič ,pohoda ,ticho a zrazu hodí skúmavku do umývadla, tak som sa zľakla , že mi skoro spadol podnos so vzorkami z rúk tak už som aj ja vypenila , kto v tom má pracovať. Keby aspoň dôvod mala, ale z ničoho nič. Ešte z nej infarkt dostanem.

Nie nemala a taketo spravanie by nemalo byt tolerovane. Zajdi za nadriadenym s tym, ze dotycna sa takto sprava a nech to riesia. Lebo je nonsens, aby niekto toto robil v praci, kto je psychicky v poriadku. Nech si hadze vecami doma.