Ako zvládnuť prechod na iný okresný úrad?
Ženy potrebujem poradiť. Podľa všetkého sa budeme sťahovať do iného okresu pre manželovu prácu. Je to dosť ďaleko takže dochádzanie sa nedá na dennej báze zrealizovať. Ako je to s prechodom mňa ako zamestnanca na ten druhý OÚ? Mám osloviť ten druhý úrad ja lebo to urobí môj terajší zamestnávateľ? Neviem z ktorej strany mám vlastne začať ...A hlavne, ani neviem, či majú nejaké voľné miesta, prípadne či budú mať v dohľadnej dobe. Ďakujem
Ved pracujes na urade, musis mat predsa nejake schopnosti a zrucnosti, ako si to zistit, vyriesit.. my netusime, kde maju volne miesta 🙂
Že čo?🙂 však ty chceš ísť pracovať úplne do inej " firmy".. ten druhy úrad má úplne iné ICO ako má tvoj úrad. Urady na SR nie su jedna a ta ista " firma". Daj si tam žiadosť o prijatie do zamestnania.
Ak sa jedná o tu istú inštitúciu, tak na personálom požiadať o preloženie? Len neviem, či sa to dá hocikedy alebo len v prípade, že je zrovna voľne miesto
@zojazoja majú rovnaké IČO...je to to isté len v inom sídle
@la_dolce_vita Mne nejde o to, aby ste mi hlásili voľné miesta ale o to, aký je postup. Pýtam sa tých, čo s tým majú skúsenosti.
tu ti pomôže len personalistka. Tvoj terajší zamestnávateľ ti robotu hľadať nebude, ani "nový".
Ahaaaa. No tak potom to sú interné veci uradu, tak riešiť s personálnym.
Neviem ako 2 okresy mozu mat rovnaky OU, ale nemusim vediet vsetko... ak si myslis, ze vies prestupit, chod na personalne a opytaj sa.
Ani vramci Bratislavy nie su 2 rovnake mestske casti jeden urad a nemozes podla mna len tak prechadzat, ale tak asi vies co mozes a co nemozes

OU je okresny urad, ty si tam zamestnana a chces "prestupit"? Lebo podla mna okresne urady nie su nejaka globalna organizacia, ale "podpora" miestnej obce a silno pochybujem, ze existuje "prestup"... mozes asi pohladat volnu pracovnu poziciu a ist na pohovor... V starej praci das vypoved... alebo som teda nepochopil, na co sa pytas...