Ako zvládnuť stres z neplnenia bankových plánov?
Ahojte, pracujem v banke na pobočke. Som zamestnaná štvrtý mesiac. Plány neplním, lebo proste sú dosť kruté. Aj kolegyne nie vždy splnili za ten čas, čo som tam. Ale proste dávajú to vyžrať mne. Celkovo si myslím, že som nezapadla. Riaditeľka celé zlé. Je mi zle, mám také stresy, že som ani netušila, že mi môže byť až takto zle od stresu. Prosím vás ženy, ktoré robíte v banke, ako riešite to, že tie plány nerobíte? Ako to argumentujete riaditeľke? Ako sa ku vám potom správajú? Ja mám pocit, že som len bezpredmetná vec, je to tam strašné. Ďakujem za všetky rady. Asi odídem, nevidím to veľmi ružovo. A ste tu prosím niektorá, ktorá reálne stále tie plány urobíte?
Ja by som tiež do potravín nešla, tam je to tempo šialene, ale ja teraz tiež len sedím a som v pokladni, nic viac nerobim, takže to je ako v banke.
Mozes aj ochoriet..a hladaj medzi tym ine a fakt sa na to vysxx 🙂 to sa najviac oplati
Robila som v banke viac ako 3 roky. Takmer každý mesiac som plnila a keď sa náhodou stalo, že nie, tak sa nikto nezrutil z toho. Bola to ta najjednoduchšia praca😅
Ty, keď máš z toho stresy a nevoľnosti, tak daň výpoveď. Ja som odišla po troch rokoch, lebo ma nebavilo robiť psychológa ľuďom a vykecavat sa s nimi. Tí klienti boli strasni, kolektív bol super.
Nie každý má na danú pracu žalúdok.....preto robim ošetrovateľku. Mam tiež tazke tempo ....ale človek musí niečím prispieť do systému..... v papierovackach sa už vôbec nevyznám......preto robim to co robim
Daj výpoveď a nechaj sa vypísať aby si tam už nemusela chodiť. Určite si nájdi niečo kde sa budeš cítiť fajn. Držím palce 🤞
Som zamestnanec banky už 20 rokov a ak Vám môžem odporučiť, utekajte. Momentálne som PN, stres si vypýtal svoju daň. Tlaky na plány boli a vždy aj budú a k tomu si pripočítajte tlaky zo strany klientov a obrovskú zodpovednosť....A verte mi, že sa to bude len zhoršovať. Ľudia, čo neplnia plány sú vnímaný ako ľudia čo nič nerobia...ja síce plány plním, za tie roky som si vybudovala u klientov dôveru no verte mi, ani jedna odmena ani jeden splnený kvartál mi nestál za to, že som dnes tam kde som...ak mi dopadnú dobre všetky vyšetrenia, tak sa s bankou po 20 rokoch rozlúčim. Držím Vám palce, nájdite odvahu a utekajte. Robiť v banke už dávno nie je to, čo bolo kedysi.
Ja som v banke pracovala 24 rokov. Zo začiatku fajn ale potom nový zahraničný majiteľ začal byť nenažraný. Plány nereálne. Tam musíš byť doslova bez chrbtovej kosti a odrbávať obyčajných ľudí. Pôžičky, investície, účty, životky... Nestojí ti to za to.
@stefuri úplne s Vami súhlasím...
@stefuri podobné máš aj u mobilných operátorov, človek odíde s nakúpenými hlúposťami ktoré ani nepotrebuje, len preto aby pracovník mal odmeny
keby ľudia sa nenechali ukecať a vedeli povedať nie, volajú stretnutie na pobočku povie nie, je tam osobne a ponúkajú niečo iné povie nie, tak by sa mohli aj na hlavu postaviť a plány by nik nesplnil
senior 70+ išiel sa do poštovej banky spýtať koľko má na sporiacom účte, odchádzal so zrušeným sporiacim účtom a založeným investovaním do realít v novej 365.banke kde 3 roky nemôže vybrať bez pokuty a výsledok na jeho účte po roku a pol je strata, nezarobil ani na poplatky
na zmluve mal zapísanú emailovú adresu kde mu posielajú výpisy náhodne vymyslenú pracovníčkou na cudzieho človeka v tvare meno.priezvisko@gmail.com
senior len podpisoval papiere čo mu dala, vôbec nerozmýšľal čo robí, dôveroval jej
bez chrbtovej kosti zneužila jeho dôveru a oklamala ho, len aby splnila plán
Plany som na zaciatku plnila, potom nie. Odmietala som ponukat nejake produkty, za ktorymi som si jednoducho nestala. Na druhej strane, ine veci som plnila nadramec, tak sme sa ako pobocka vyrovnali. Po 10 mesiacoch som dala vypoved.
Ja nerozumiem z coho mas stresy. Najhorsie, co sa moze stat je, ze prestanes robit pracu, ktora ta nebavi. Kebyze mas super vyplatu a vadi ti prostredie, tak poviem, ze ok, stres je kvoli strate vyplaty. Tomuto vobec nerozumiem. Mozes mi prosim skusit opisat z coho mas stres?
Mne to strašne liezlo na nervy, keď ešte neboli vkladomaty a išla som si vložiť peniaze a milión ponúk od pracovníčky na životku,fondy, nekonečné prehováranie atď.
Ahoj, ja som v banke na predajnej pozicii robila 10 rokov. Teraz som zmenila poziciu, lebo som sa chcela uz posunut. Podla mna 4 mesiace je velmi kratka doba na to, aby ta uz riaditelka stresovala. Ved vzdy na zaciatku sa clovek zauca a predajne vysledky tiez nie su hned. Ono to je narocne, hlavne je sa pytat klientov, co planuju a ponukat im vase produkty a bud si zoberu, alebo nezoberu. Nie je to urcite pre kazdeho, ak sa citis zle, este s takou riaditelkou, tak asi zmenit pracu bude najlepsie.
Také správanie má šéfka? Na päte by som sa otočila a poslala jej výpoveď a rovno PN. Takto psychicky ničiť človeka..hrozné
Mám známu, ktorá v banke pracovala. Presne v tej istej. Cez deň ju bolel žalúdok od nervov a po večeroch plakávala do vankúša. 😕 Dala výpoveď (ten tlak bol strašný) a nikdy viac. A nie je jediná.
Ako tak citam som rada ze ma fin poradca ukecal na refinanc hypoteky v inej ako prima banke
táto téma už asi nie je aktuálne ale napriek tomu sa vyjadrím.. po skončení VS som nastúpila do banky (aktuálne som tu rok a 3 mesiace) práca ma zozaciatku bavila, ALE prestalo ma to bavit, nakoľko sa mi taktiež prestalo dariť plniť plány, ktoré nazývajú očakávania haha.. každopádne nepociťujem tlaky od nadriadeného, nadriadený je fajn no sama so sebou niesom spokojná a mám stres z tejto prace-čo to bude keď to pojde takto ďalej.. Už by to teda nemalo byt nazývané banka ale poisťovňa, pretože tie plány na poistky sú extrémne.. Ono ide o napĺňanie potrieb klienta a naozaj, ak niečo potrebuje vieš mu pomôcť, ale svoje plány si splniť musíš, takze musíš hľadať ľudí, ktorí práve potrebujú to čo potrebuješ ty haha. Každopádne platovo to je prijemne, benefity sú super, nakoľko pracujes vo velkom korporáte, neviem si predstaviť žeby som tam ešte pracovala, ak by som zažívala takéto stresy a tlaky ako ty, bežne mám stres a to na mňa výrazne netlačia.. celým týmto svojim monológom chcem povedať, že benefity korporátu nemáš všade pokial nie si z veľkého mesta, tie treba využiť, no nič nestojí za takéto trápenie, banka - je jedno aká - už nie je to čo bývala, proste sme predavačky, ktoré sem tam pomahaju ľuďom financovať bývanie či niečo bokom zarobit, no na tuto prácu musíš mat povahu. Takze tak ako asi si už aj urobila, tak isto aj ja po ukončení 2rocnej zmluvy sa rozlucim so svojim naozaj úžasným kolektivom(ktorý mi bude chýbať) a budem hľadať prácu v niečom kde aj využijem svoj titul.
@vler Veru, budem hľadať niečo normálnejšie... Za tie stresy a nízky plat mi toto veru nestojí
@autorka este si tam?
Mne sa v suvislosti s tymto derie na jazyk len jedno. na sprostu otazku treba lne sprostu odpoved. Vsetko zavisi od filtrovania informacii nadriadeneho a ako sa k tomu postavi

@astero2 Ale hej, ja dostanem vždy výplatu zo základu, ktorý mám v zmluve. Tie plány sú peniaze plus. Ale teda nezarobím nejak extra veľa. V čistom mám tisíc euro plus mínus. Takže žiadna sláva to veru nie je.