icon

Ako zvládnuť stres z práce, keď robím ako predavačka?

28. nov 2025

Ahojte som zodpovedný človek, v práci makám, neflakam sa.. časom som začala nosiť si prácu aj domov, pritom som obyčajná predavačka...chodia nám raz za týždeň nejaké plány ako prerobiť predajňu, ja už len stresujem čo tam zas vyjde ako to spravím čo ak to nebudem vedieť a pritom stačí zavolať vedúcej ktorá nemá problém mi to povedať ale proste asi nechcem ju otravovať.. prídem domov nesplnil ciele a trápi ma to.. rozmýšľam čo bude zajtra v práci čo dám tej a tej robiť.. proste cítim že to už nezvládam,že mi to prerástlo cez hlavu.. čo mám robiť? Viem že z tej roboty nechcem odísť, ale musím... V poslednej dobe som mala aj náročné obdobie, potrebujem kľud..

autor
28. nov 2025

@anonym_autor na druhej strane som tam roky, je to pre mňa ťažké odísť..

hortenziaj
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na druhej strane som tam roky, je to pre mňa ťažké odísť..

@anonym_autor tak sa vypýtaj na nižšiu pozíciu a vedúca predajne nech je niekto iný . Budeš mať aj pokoj

anonym_abe49a
28. nov 2025

@anonym_autor toto som začala robit aj ja a tiež mi to prerastá cez hlavu🫣 neviem, ako to zmeniť.

zelenykvet
29. nov 2025

@anonym_autor chyba nie je v praci, ale v tvojom pristupe. Treba sa odosobnit, lebo sama seba znicis. Nech budes robit kdekolvek, vystresujes sa do tohto isteho stavu. Ak si nevies rady sama, asi bude dobre navstivit psychologa.

vler
29. nov 2025

tak zacni hladat ake ine mas moznosti sa zamestnat a uvidis ci nieco najdes alebo ti proste treba zostat tam kde si

autor
5. dec 2025
@anonym_abe49a

@anonym_autor toto som začala robit aj ja a tiež mi to prerastá cez hlavu🫣 neviem, ako to zmeniť.

@anonym_abe49a ani ja som to nevedela zmeniť, tak som proste dala výpoveď, snáď to bolo dobré rozhodnutie.

autor
5. dec 2025
@zelenykvet

@anonym_autor chyba nie je v praci, ale v tvojom pristupe. Treba sa odosobnit, lebo sama seba znicis. Nech budes robit kdekolvek, vystresujes sa do tohto isteho stavu. Ak si nevies rady sama, asi bude dobre navstivit psychologa.

@zelenykvet ďakujem za názor, bohužiaľ som to nezvládla a zhodnotila som, že bude lepšie odísť.. nie preto že chcem, ale že musím.. :/