Ako zvýšiť reakciu na posielanie životopisov?
Prosim vás na profesii skôr posielate životopis alebo volate na tel. čislo?
Ja posielam životopis už pol roka,a za pol roka sa mi niekto ozval asi 2x. :/
Načo chceš volať? Veď ti povedia, aby si poslala CV. Nikto nebude cez telefón s tebou jic riešiť.
@anonym_autor poslat CV ale zaroven si aj CV zverejnit na Profesii. Vela HR si dnes plati pristup a tak vyhladava vhodnych ludi
No a na čo mi budeš volať? Ja ako Hrista nesedím pri compe a nevidím teraz tvoje CV. Mimo iného mám otvorených viacero pozícii a tam mnoho kandidátov. Čiže relevatné Cv kontaktujeme.
Volať ti je úplne zbytočné. Nikto s tebou nebude riešiť veci cez tel. Potrebujú vidieť tvoje Cv.
V živote som nevolala. Načo? Ak vyhovujes a chcú ťa, tak sa ti ozvu
@anonym_autor odnes osobne.
@anonym_autor odnes osobne.
@simona20201309 osobne? Dostane sa maximálne po recepciu. Tam papiere založia medzi postu a koniec
Úplne zbytočne
Normálne odoslať na mail ktorý je uvedený v inzeráte a hotovo
autorka chce asi vediet, ci vobec ma poslat cv na danu inzerciu, ci je vobec ponuka aktualna. Na tejto stranke zvykne visiet mnozstvo neaktualnych ponuk. Cize chce usetrit cas, ci ma zmysel vobec reagovat, upravovat cv na mieru danej ponuky pripadne posielat motivacny list, takisto na mieru danej ponuky. Jednym telefonatom si takto usetri kopu casu, ak zisti, ze by zbytocne posielala, ak je ponuka neaktualna, co sa stava dost casto.
@anonym_autor no, ja by dom povedala, ze pokial je v inzerate uvedene telefonne cislo, volat mozes. Musia s tym pocitat, ak ho tam dali.

@anonym_autor posielala som CV. Buď tie požiadavky a pozíciu spĺňaš alebo nie. Telefonátom veľa nevyriesiš, nebudú sa s tebou dohadovať a vypytovať sa pol hodiny na veci, ktoré z CV zistia rýchlejšie. Každý kto volal k nám do práce o zamestnanie bol aj tak vždy odkázaný poslať CV cez profesiu.