icon

Akú máte prácu z domu?

peknyzivot
16. aug 2022

Žienky akú máte prácu z domu?. Tiež začínam pomaly pokukovať, keďže o necelý rok mi končí RD. Bola som celkom zbehlá v nemčine, tak by som to chcela využiť. Neviete o niečom? V čom pracujete Vy? 🙏

Strana
z2
stanislavicenka
17. aug 2022

@melanta ahoj. Mas zaujimavu pracu. Ja v najblizsom obdobii budem musiet opustit svoje zamestnanie, a tiez rozmyslam nad pracou na doma. Pracujem v korporate, vo financnej oblasti. Vudzi jazyk nie je moj kamarat, ale anglicky rozumiem a odpoviem je aj take to nieco mozne? Dakujem ti za odpoved

3simi
17. aug 2022

@peknyzivot Som dispečerka pre jednu firmu. Hlásila som sa k nim na inú pozíciu. Ponúkli mi toto a vyhovuje mi to ešte viac. Pracovná doba od 7:00 15:30 musela som prejsť testom ten obsahoval zhruba 200 otázok. Online pohovor. A nakoniec osobný pohovor. Plus školenie v sídle firmy.

peknyzivot
autor
18. aug 2022

@3simi tak toto by ma vedelo zaujať, môžem sa opýtať aj na bližšie informácie, aj cez SS, ak môžem?

3simi
18. aug 2022

@peknyzivot Kľudne mi napíšte.

melanta
18. aug 2022

@stanislavicenka ono všeobecne sa dnes považuje, že bez cudzích jazykov sa človek neuchytí. Ale nie je to pravda. Je množstvo pozícií vrátane stredného manažmentu, kde človek bez cudzích jazykov úplne v pohode prežije. Na druhej strane, sú pozície, kde neprežiješ pokiaľ cudzí jazyk neovládaš naozaj dôkladne. Čiže záleží od toho, akým smerom chceš ísť. Píšeš, že robíš roky v korporáte, ale to je mega široký pojem.

peknyzivot
autor
18. aug 2022

@3simi napísala som 🙂

janulak01
22. aug 2022

@laurita285 Dobrý deň prajem, prosím mala by som záujem o bližšie informácie. Kľudne aj do ss . Ďakujem veľmi pekne

maybe888
22. aug 2022

@laurita285 ako si sa k tomu dostala, prosim?

aktiz
23. aug 2022

@janulak01
@maybe888 pani sa asi bojí, ze bude mať potom malo peňazí. Aj ja som ju už pred týždňom prosila o info ale nechce sa oň podeliť.

Strana
z2