Akú prácu z domu môže robiť lekár?
Ahojte, vyštudovala som medicínu, kým som nezostala tehotná tak som pracovala cca 50km od miesta bydliska v nemocnici, aktuálne bude mat dcerka onedlho tri roky, pracujem 2 dni v týždni v ambulancii, chcela som skúsiť ostat zamestnaná tam kde povodne ale s dochadzanim to je tak, že by mi ju ráno aj poobede musela brat a vyzdvihnúť z jaslí mama a ja by som bola doma najskôr 19:30…plus vstávať okolo piatej aby som bola už o siedmej nastupena a prezlečená na oddelení…proste pomerne náročné a keďže aj muž robí mimo bydlisko tak by sme neboli poriadne s malou ani jeden…snažila som si najst prácu na viac dni ale nedari sa mi to, všetky ponuky, ktoré som mala sú dost od ruky…premýšľam nad tým skúsiť niečo úplne iné, len netuším čo by malo potenciál, je tu niekto, prosím, kto pracuje z domu a robí niečo čo by mohol robiť aj lekár? (Myslím tým nic úzko špecializované napr nie účtovníčku a podobne🙂 vdaka
@monsterablue nie každý den sa robí v laboratóriu 😉
v komerčných poisťovniach môžeš vyhodnocovať riziko poistenia poistených (vyhodnocujú zdravotné dotazníky, žiadajú o doplnkové vyšetrenia, resp. lekárske správy a pod.) alebo riešiť poistné udalosti, to sa určite bude dať robiť ako HO
@matkahelka ale nie 30 x v mesiaci.
Dakujem vam veľmi pekne za rady🙂 bohužiaľ som sa nevedela dohodnúť na úprave pracovného času a áno, chodievala som vlakom
@30katrusa40 ved pisala, ze 2x v tyzdni
@vancour ahoj. V labaku