Akú školu potrebujem, keď chcem pracovať v škôlke?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či niektorá z vás pracuje v škôlke a akú školu, či nejaký kurz by som na takúto prácu potrebovala....ďakujem za odpovede 😉
Viem ze kedysi stacila stredna ale nie som si ista ci aj dnes. Priklanam sa k tej vs.
presne ako pisu kocky, pokial nemas strednu pedagogicku, tak len vysku, pocas studia treba zvladnut telesnu vychovu a hru na hudobny nastroj.......tiez som mala takyto umysel, tento rok som bola aj prijata ale zial, externe studium je spoplatnene a zial, financne by sme to momentalne neutiahli ☹ .... mozno nabuduce 😕
@sue0071 strednú PaSA , teda pedagogická a soc. akadémia, odbor pedagogická škola, vtedy môžeš učiť aj v MŠ aj byť vychovávateľkou v šk. klube detí, to akože mášmožnosť ísť učiť? V dnešnej dobe ked sa v šklstve doslova bijú o prac. miesta a je x nezamestnaných učiteľov lebo nemajú známosti na príslušných miestach..............

na pracu v skolke je potrebne stredoskolske pedagogicke vzdelanie so zameranim na predskolsku pedagogiku, pripadne vysokoskolske vzdelanie.