icon

Aký darček kúpiť šéfke na narodeniny?

30. mar 2025

Ahojte, mesiac pracujem v jednej firme, takže ešte veľmi neviem čo a ako. Šéfka bude mať narodeniny. V práci oslavujú tak, že oslávenec prinesie nejaké občerstvenie, koláčiky, chlebíčky. Aký darček by ste kúpili šéfke? Je to žena 46 rokov, milá pekná rozumná. Neviem veľmi že čo má rada predsa len som tu krátko. Čo by ste mi poradili vybrať pre ňu? Ďakujem

simona1998
30. mar 2025

U nas sa skladáme , vy nie ? Skús sa popýtať 🙂

bibssli
30. mar 2025

Vždy sme sa skladali 🙂

autor
30. mar 2025

@simona1998 neviem veru, máme len na nástenke, že kto má kedy narodky a meniny. No musím sa spytat ako fungujú, no skladanie nikto nespomínal len to hovorili, že nezabudnite na sefkin sviatok keď tam nebola

matkahelka
30. mar 2025

V kazdom mojom zamestnani sme sa skladali. Tiez sme mali nastenku, alebo velky nastenny kalendar a tam oznacene, kto ma kedy narodeniny. Neviem si predstavit kupovat kazdemu v time, ci sefke nejaky darcek. O pracholapace nikto nestoji, my sme za vyskladane kupovali zvacsa poukazky do knihkupectva, DM, na masaz, atd. podla preferencii dotycnej osoby.

wanessmark
30. mar 2025

Nejaky košík plny všetkeho co mazena rada 🙂

evcagabi
31. mar 2025

Po mesiaci? Nic

danica2711
31. mar 2025

po mesiaci leda tak kyticu... ale spýtaj sa kolegov, skoro v každom zamestnaní sa skladajú na spoločný dar

bg92
31. mar 2025

spytaj sa kolegov, urcite sa budu skladat.
ak sa nahodou neskladaju tak ja by som nic individualne nekupovala iba slusne podala ruku a pogratulovala. preco by si mala davat darceky sefke? a este ked tam robis mesiac.

ivelina43
31. mar 2025

Tiež by som po mesiaci dala maximálne kvety alebo čokoládu.

veselo_neveselo
31. mar 2025

Napisem to zas, sefom sa dary nedavaju, nie su to kamarati. Alebo ta platia v praci tolko, ze mas potrebu sa s tym bohatstvom s nimi delit?

Sefom staci potriast rukou a zapriat vsetko najlepsie a vela uspechov. Ziadne dary. Zene by som tak priniesla mozno kvet. Rezany, ziadne crepniky.

nela82
31. mar 2025

Po mesiaci??Bud len čokoládu,ale určite by som sa spýtala kolektívu.Sama dávať nejaký osobný darcek a hlavne po mesiaci v zamestnaní je nad rámec...
Ja som svojmu šéfovi darovala prvy darcek po 8 rokoch😆😆😆😆Mne je neskutočne trápne obdaruvavat nadriadenych.Osobne dary sa vôbec neodporúčajú.Kolegovia kupujú každý zvlášť,nikomu nič nepovedia,proste preteky kto dá lepší darcek🙈🙈🙈🙈🙈A srandou bolo,keď zistili,že on si ich darčeky ani nepozrie q ostávajú niekde "hodene" do zabudnutia🤣