Aký je váš šéf?
Aky je vas sef? Ktore vlastnosti mate radi a ktore mu vycitate?
V pohode. Nemám s ním zatiaľ negatívnu skúsenosť. Vraj má pocit, že všetci musia všetko robiť bezchybne, ináč to dá človeku vyžrať. Ale neviem, ja nemám z neho taký pocit. Jasné, že ma na chybu upozornil, ja som povedala že ok, sorry a chybu som už neopakovala. A nebol problém. Niektorí podriadení akoby potrebovali vymedziť sa voči šéfovi a hľadať na ňom chyby. Ja to vnímam tak, že každý máme svoje muchy a nevidím nejaký zásadný rozdiel v tom, či ma na chybu upozorní šéf, alebo kolega, chovám sa rovnako, chybu si priznám a do budúcna si z toho vezmem poučenie.
Velmi dobreho,najlepsi sef,akeho som kedy mala.
Poznam hlavne sefov narcistickych egomaniakov, nervackych cholerikov, vychcanych typickych panov podnikatelov co vydrbavaju s ludmi. Zvycajne su to majitelia firmy ktori maju s manzelkou a voci svetu vystupuju v modeli dobry a zly policajt. Ona je ta mila co ludi prijima a on je ten kamen urazu, neprijemny cholerik co ludi vyhadzuje.
Takeho sefa ako tu niektore pisu ze toleruje OCRky a marodky, to som este nestretla ani v reale nezazila.
@babulkomale ja mám rovnakú skúsenosť
@babulkomale tak môj šéf má 4 deti, je veľmi rodinne založený, pre mňa je to vzor ako má vyzerať fungujúca rodina
toho najlepšieho...

Ja mám toho najlepšieho, veľmi si ho vážim ako človeka, je otvorený názorom, počúva, nepresadzuje bez slova svoj názor, skôr ako príjme rozhodnutie si to poriadne premysli, snaží sa byť spravodlivý ale mohol by popracovať na tom, že niekedy by mohol byť tvrdohlavejsi a zabojovať za svoj názor,že to čo na nas tlačí riadenie nie je top nápad 🙄ale na druhej strane ho chápem plávať proti prúdu stojí neskutočnenostvo energie