icon

Aký je zmysel vašej práce?

22. dec 2022

Aky je zmysel vasej prace? Myslim, preco tam chodite?

Strana
z2
zmrzlinka2021
23. dec 2022

Chodim tam preto, lebo ma to aj bavi, aj sa vela naucim, aj sa realizujem, aj mam slusny plat.

Iba kvoli peniazom by som tuto pracu nerobila. Praca musi ma aspon ciastocne naplnat.

Nestudovala som na vysokej skole preto, aby som robila nieco co ma frustruje.

jana_eyre_2
23. dec 2022

Mňa by zaujímalo čo robíš že by si do práce chodila aj zadarmo.. tiež by ma zaujímalo, či si myslíš že ak niekoho práca až tak nebaví a chodí tam kvôli peniazom či je to nieco negatívne z tvojho pohľadu? Alebo prečo ťa to zaujíma?

Ja som do terajsej práce šla preto aby som sa znova zaradila do pracovného života po dlhej pauze.. či má práca zmysel? Pre môjho zamestnávateľa určite, pre zákazníkov tiez.. prvý krát pracujem fyzicky a nie hlavou a môžem povedať že ma to celkom baví.. konečne pri práci nesedim na zadku, veľa sa hýbem a vidím výsledky,.. ale zadarmo by som tam nechodila, v tom žiaden zmysel zase nevidím ja..

kvetinka75
23. dec 2022

autorka - no už vidím, ako by si chodila zadarmo do práce. Z čoho by si platila účty?

jakoma
23. dec 2022

Do prace chodim kvoli vyplate aj ked ma praca bavi. Ak by prestali platit, prestala by som pracovat a vyuzivala cas lepsie.

20erika07
23. dec 2022

Do práce chodim len kvôli peniazom. Ten čas v práci by som vedela zmyselnejsie tráviť so svojou rodinou alebo v sebarozvoji 😊 inak mam prácu fajn, kolektiv super, nemam si načo sťažovať , ale takto so zmyslom sa na pracu nepozeram

hiro
23. dec 2022

Preco chodim do prace? Robil som to iste roky zadarmo, bavi ma to a teraz mi este za to aj platia. Takze fajn 🙂

majlo1234
23. dec 2022

@20erika07 presne, ja som do kazdej prace chodila iba pre peniaze. Pokial sa nam raz bude darit tak, ze nebudem musiet pracovat, vrele prestanem a najdem si zaluby nejake😃 a to mam tiez super pracu

dankanka
24. dec 2022

Akoze makat na druheho zdarma??? To ma aky zmysel? Vzdy z Tvojej prace niekto nieco ma a je spravne, ze za to nieco dostanes naspat..ak by si nedostala, po case by si sa citila nedocenena a pripadalo by Ti to neferive akokolvek velmi by Ta praca bavila.

autor
24. dec 2022

Vsetkym vam prajem pracu, do ktorej by ste chodili preto,ze v nej vidite zmysel a bavi vas. Tak to totizto ma byt.

viestta
24. dec 2022

Ja v mojej praci zmysel vidim, aj bavi ma (obcas nie, ale to je podla mna normalne), ale som rada, ze si nou zarobim na chlieb kazdodenny. Keby som nemusela za vsetko platit, nemuseli mi za moju pracu davat plat. Ale komunizmus, kde kazdy mal pracovat tolko kolko moze a dostane vsetko co potrebuje, sa vybudovat nepodarilo, do kibucu ma nevezmu, takze ano, do prace chodim hlavne kvoli tym peniazom.

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
kavian84
28. dec 2022

pomoc tým, ktorí to potrebuju

Strana
z2