Aký mám vymeriavaci základ?
Ahojte. Vedel by mi niekto vypočítať denný vymeriavací základ pre podporu v nezamestnanosti? Od 2016 som bola na MD, RD potom reťazový pôrod,MD,RD. Následne pandemická očr (do konca augusta) a teraz v práci končím, keďže moje miesto je zrušené. Vie mi to prosím niekto vypočítať, keď budem celý september čerpať dovolenku, zvyšnú mi preplatia a plat mám na zmluve uvedený 1300e? Či mi vyjde max podpora v nezamestnanosti?
@dizzy1822 ed v poriadku ale idú z neho normálne odvody a vo výkaze nemáte zvlášť položku odstupné. Nejdem sa tu kvôli tomu hádať
Dievčatá, počas MD a rd som nepracovala
@ivanka0603 každopádne podpora ti vijde pekná ak by sa aj hneď nepočítali to odstupné tak podporu nebudeš mať úplne max ale do nej ti bude chýbat len pár eur. Na mx podporu by si potrebovala hrubú mzdu necelých 2400 eur za ten september
@matullienka ďakujem ešte raz
@ivanka0603 za málo
No v tomto je taka diera v zakone. Teda pre teba je to super, lebo si nepracovala a budes mat podporu vysokum staci ti par dni vziat dovolenku, potom skoncit. Nozno niekto povie ze je to nefer, ale nebudeme si klamat, kazdemu by sa to pacilo. Zial ale nema kazdy na to narok, kedze nie su vsetci tehotni 🙂
@kiki234 ja ked som po rodicaku isla na podporu vyratali mi ju z troch dní cerpania dovolenky. Dostala som maximalnu a na socialke mi hned povedali ze keby moja firma nevyhlasi bankrot tak by tam hned boli na kontrole a riešili by to preco mám takú podporu a presetrovali by firmu.. nedopraju cloveku

@matullienka ona nespomina ze by pracovala iba ze bola MD RD MD RD a spomina plat oredyum keby oracuje počas RD uviedla by aj to si myslim