Aký plat by ste prijali v gastronómii?
TOTO NIE JE INZERAT. Momentálne hľadáme kolegu pozícia barman/čašník. Krátky, dlhý TPP. Ide o to, že ak nikoho nenájdeme budem musieť ťahať celý mesiac. Cca 15 dní za mesiac a denne 11 hod. Novému zamestnancovi ponúkajú 800€ v čistom. Bojím sa, že nikoho nenájdu, príde mi to malo. Chcela by som preto šéfovcom ukázať reakciu ľudí na takúto ponuku, aby zdvihli plat a my sme niekoho našli. Veľmi by mi pomohlo, keby ste napísali, či by ste do toho išli alebo nie.
min. 1200 e
@adeladulova a prosím reálna skúsenosť alebo inzerát, lebo aj ja keď som dávnejšie hľadala mali 1300 v čistom a nakoniec na pohovore, že 850 vedia ponúknuť
a kde? v BA, v BB? niekde v hornej dolnej?
@janai1 BA
za 800€ v ba ti nikto do gastra nepôjde ...
V BA 800€ čistého? To je extrémne málo, minimum 1300€ by som dala. U nás, v "Hornej Dolnej" je 900€ v gastre minimum čo viem aj od známych
Ako moze zamestnavatel ponukat mzdu v cistom? To dorovnava/ubera podla poctu deti napriklad? Ze mas 3 deti tak ti odratame z hrubej 420€? Alebo naopak prirataju?
Za 800 v cistom ani na vychode casnicky nerobia 😅 nie este v Ba. 🤦🏼♀️
Ahoj, je to realna skusenost, robim casnicku uz vyse 10 rokov 😉
Dcéra robí čašníčku v SI, má 1000 euro v cistom
Ja momentálne zháňam prácu ako čašníčka v BA ale veru za 850€ by som nešla. Minimum 1.100€ za 12h smeny. Ak budeš chcieť a zvýšia to ozvi sa😂😂😂
Aj podľa mňa je to veľmi málo, stresuje ma to, že nikoho nenájdeme. A aj keby sa niekto chytil tringelty u nás sú cca 400€ mesačne čo tiež nie je zle, ale viem, že niektorí si zarobia viac
@pamelalea keď zvýšia, ozvem sa 😄
Len tak mimochodom ty tam dobrovoľne robíš za 800€? Lebo keď si šikovná tak v inde by si mala oveľa vyšší plat
@janai1 ja nemám 800, teda pred tromi rokmi som začínala na 700. Stále to nie je ideálne, ale je tu veľa veci, ktoré mi vyhovujú zatiaľ dosť na to, aby som menila robotu. Ale o tých peniazoch čo tu píšete, teda môžem len snívať 😄
@natalienka12 lebo píšu bludy, tak sa tým netráp. A hneď keď založíš nový príspevok dokážete vyžiť z platu? Tak budeš mať odpovede nie nie vláda platí malo ale keď tu už konecne bude Rusko tak budeme brat milióny v rubľoch.

Joj to je zalostne malo. Prieskum -Zilina ttp cca 220hod/mes, 1500 e v cistom + tips 400e mes