icon

Allianz - výpoveď a strach z vrátenia provízií

11. feb 2025

Ahojte chcem dať výpoveď už nad tým dlhšie premýšľam. Neviem nájsť odvahu v sebe, bojím sa že budem musieť vrátiť provízie

pe_mi
11. feb 2025

Prečítaj si podrobne zmluvu a keď nerozumieš všetkému napísanému,daj skontrolovať ,nech ti to niekto vysvetlí.isto tam máte článok, ktorý sa týka provízií.

melanta
12. feb 2025

Provízie budeš vracať za životné poistenie, ak klient zruší poistenie do 2 rokov a bez ohľadu na to, či stále budeš alebo nebudeš pracovať pre Allianz. Takže prečítaj si zmluvu, či nemáš dohodnuté, že budeš vracať fix, ak odídeš napríklad do jedného roka, ak si teda prvé mesiace mala fix. Inak nemáš čo vracať.

nadhja
12. feb 2025

Provizie budes vracat ak niekto zrusi zmluvu asi do 2och rokov od uzavretia. Mne tak kazdy mesiac chodili domov seky, raz na 50e inokedy 200e. Cim skor odides, tym lepsie. Za mna nikdy viac takato praca.

ranavika
Autor odpoveď zmazal
autor
17. feb 2025

@melanta nemám fix nedali mi ho vôbec

melanta
17. feb 2025

Tak potom budeš vracať iba provízie za životky, ak ich klienti zrušia do 2 rokov od uzatvorenia. Ale to budeš či ostaneš alebo odídeš. Ak ti tá práca nesedí, odíď.

autor
17. feb 2025

@melanta ja som chcela ísť už preč len ma presviedčali aby som ostala

melanta
17. feb 2025

Ktokoľvek ťa môže presviedčať, ako dospelá a svojprávna sa rozhoduj podľa seba. Baví ťa tá práca? Si obchodník, takže ten biznis ti ide a nie je to pre teba náročné? Ak sú odpovede áno, ostaň. Ak sú odpovede nie, odíď.

autor
17. feb 2025

@melanta ďakujem