icon

Asistent učiteľa

14. júl 2023

Prijali ma na túto pozíciu, je tu niekto taký kto pracoval alebo pracuje na tejto pozícii a napíše mi k tomu niečo bližšie? Či to je praca náročná alebo ako ste spokojní. Ďakujem pekne

kacena4
14. júl 2023

to sa pytas az po prijatí?? ano je narocna, musit mat trprzlivost a vediet oracovat s detmi so zdravotnym znevýhodnením. musis mat oredstavu c9 ktora dg znamena a ako pomôcť danemu dieťaťu dopravivat sa k co nsjlepsiemu výsledky.
ja som spokojná

zuzkaa1991
14. júl 2023

Môžem sa opytat kde ako sa podava ziadost o zamestnanie ohladom asistenta ucitela?ci len ked je inzerát tiez rozmýšľam nad tou pracou...ano viem co vsetko.obnasa taka práca ;) presne tak ako napisala pani vysse

sajmonka_1216
14. júl 2023

@zuzkaa1991 skús edujob.. a žiadosť si podáš tam, kde chceš pracovať tak isto ako hocikde inde

zuzkaa1991
14. júl 2023

@sajmonka_1216 ďakujem pozeram len profesiu a tam nic moc pozriem aj tam ďakujem

sajmonka_1216
14. júl 2023

@zuzkaa1991 tak tam sú len práce v školstve, určite niečo nájdeš.. hlavne ked sa schvália projekty na asistentov, bude toho plno

zuzkaa1991
14. júl 2023

@sajmonka_1216 uz som pozerala skvele....akurát suseda mi pise ze im kolegyna odchádza z MŠ vaham len nepracovala v MŠ akurát som externé skončila školu a rok len sukromnej obcas vypomaham a tam nie je taky rezim ako v štátnej MŠ hlavne deti do 2.5r boli

kornelies
17. júl 2023

Kamaratka pracuje. Inac premotivovana osoba, co sa tyka vzdelavania svojho dietata😄, dokaze sa ucit hodiny so 14 rocnym.
Co sa tyka pomoci, ma vystudovane jazyky a pomaha ziakom aj s matematikou. Uprimne mi povedala, ze velakrat nevie o com ucitel rozprava na hodinach matematiky (9.rocnik). Takze ziakovi viacmenej nepomoze, iba ho kontroluje,ci opisuje spravne z tabule. Dalsie dve jej kolegyne nemaju vysokoskolske vzdelanie(zacinaju chodit do skoly od septembra) a realne detom nedokazu pomoct s vysvetlenim uciva. Takze nie je asistent ako asistent a opat sa plytva peniazmi a umelo vytvaraju pracovne miesta.