Avon Lady

16. feb 2024

Zaregistrovala som sa na stránke Avon a hneď mi začala o 8 večer vypisovať a vyvolávať nejaká žena ktorá je z vedľajšieho mesta že mi prinesie Avon. To tak funguje že cudzia žena sa k Vám začne trepať?

petronelag
16. feb 2024

Ak ste si niečo objednala, tak vám to donesie, ale Avon lady je už veľa a nemajú v podstate komu predávať.

autor
16. feb 2024

@petronelag Práveže neobjednala len som sa registrovala na stránku lebo som chcela skôr predávať rodine😁 a táto pani aj jej rodina stále vypisujú a volajú asi nemajú komu predávať

patka06
16. feb 2024

Predpokladám, že ti volala najbližšia Sales Leaderka, ktorá ťa má zaškoliť - všetko vysvetliť a priniesť základné materiály.
Nie je síce vhodné, aby volala o 8mej večer, ale funguje to tak, že si dohodne stretnutie, aby ste sa zoznámili, pretože potom by ti mala pomáhať ak by niečo nebolo jasné, čo sa týka výrobkov, aj objednávania.

adriana2109
16. feb 2024

@patka06 áno presne takto to funguje ako píšeš

autor
16. feb 2024

@patka06 Aha tak to som nevedela 🙂.

rikarika
16. feb 2024

@petronelag prečo myslíš, že nemajú komu predávať. Veď je to drogéria, teda rýchlo spotrebný tovar, stále treba dokupovať. Aký rozdiel či nakúpis v DM alebo v avone?

liusa82
16. feb 2024

ja som registrovaná aj v avone aj oriflame a v ori nikto nikdy ku me neprišiel a to je už niekolko rokov čo som sa registrovala tiež doma cez počítač.Tam je to asi inak riešené.A čo sa týka avonu, tak áno aj mne prišla od nás zo zm pani ale ten objednávam už aj od mojich 15 tich rokov ešte ako puberta a môže povedať, že mi je to už po rokoch aj dobrá kamoška a známa🙂