icon

BE podnikanie

anicka2626
18. okt 2022

Dobrý chcela.by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s BE PLANOM PODNIKANIE
Mám možnosť ísť do toho vraj sa dá tam zarobiť pekne ale neviem zdá sa mi to okate ,že tak rýchlo niekto zarobí toľko peňazí a počula som.,že už aj to podlo.v.minulosti
Ďakujem za.kazdu recenziu

esmera50
7. júl 2023

@maranco ale ja nemusím verbovať, stačí mi kopírovať signály, aj na tom sa pekne zarába

janka608
7. júl 2023

@esmera50 žena, ja už ti nič nejdem hovoriť. Skús ale keď sa popáliš tak si za to zodpovedná sama.

sisa_s
7. júl 2023

@esmera50 keby sa na tom tak lahko zarabalo, tak nikto z nas nechodi do prace...uz si chcela studovat X vysokych skol, kurzov a teraz si sa namotala na tuto blbost?...

esmera50
7. júl 2023

@sisa_s veď práve preto, aby som mohla čosi také robiť,chcem pracovať s kryptomenami, a nie je to také ľahké, ale...

esmera50
7. júl 2023

@janka608 no veď ak nevyjde jedno, vyjde hoci aj desiate v poradí :D ale raz vyjde

maranco
7. júl 2023

@esmera50 * tomu neverím, veď koľko ľudí v BE zarába a ja si s nimi píšem, teda písala som si, a teraz sa tu ozvala táto pani *

6/2016 ma lanárili do Kairos Technologies, tiež vtedy veľa ľudí zarábalo, akože prenajímali miesto na disku v PC bolo potrebné mať zapnutý PC 10 hodín denne. Ale spočítal som si, že za takú cenu ako vyplávali provízie si nikto miesto nekúpi, takže reálnych zákazníkov pre svoj "produkt" nemohli mať.
Tiež sa tam museli pravidelne platiť balíčky + verbovať nových ľudí.
Robili prezentácie, školenia, videá na YT ako majú pasívny príjem a ako vyberajú zarobené peniaze z bankomatu.

7/2016 varuje SOI https://www.soi.sk/sk/Informacie-pre-verejnost/...

9/2016 zatýkali v Bielorusku

https://www.youtube.com/watch?v=LDDpWHY7jzA

10/2016 problémy s vyplácaním na Slovensku, nedali sa vybrať peniaze, len nakupovať nové balíčky, preto vyberali províziu tak že nové ovečky zaplatili balíček priamo tomu kto ich zohnal a oni mu za svoje virtuálne kairos peniaze kúpili vstupný balík.

10/2016 ešte robia propagačnú akciu v Česku

do pár mesiacov to komplet krachlo, prezentovali sa vždy s luxusom

https://www.youtube.com/watch?v=h7sCGRPBTUo

https://www.youtube.com/watch?v=twMcL-dhZR0

https://www.youtube.com/@kairosplanet8992/videos

esmera50
7. júl 2023

@maranco tak to bolo čosi iné, to je celkom iný prípad

esmera50
7. júl 2023

@maranco keďže sú kryptomeny u nás v SR zdaňované, musia fungovať, inak by necapli pomerne vysoké dane na ne, a ešte šla do parlamentu aj petícia o ich zníženie, ak by to nefungovalo, ľudia by sa s nijakou petíciou ani neobťažovali

janka608
8. júl 2023

@esmera50 Obchodovanie s kryptomenami je úplne v poriadku a funguje. Avšak v súčasnosti je tzv. kryptozima, takže je to o trochu náročnejšie - vyššie riziko, nižšie zisky a pod. Čo sa Ti však @maranco pokúšal vysvetliť je, že BE podnikanie (zamerané napr. na krypto) nie je zrovna bezpečný spôsob.
Byť tebou určite neverím nikomu, kto chce až si cez neho nakupuješ kryptomeny, nebodaj so vstupným poplatkom.

Hovoríš, že ťa to krypto láka. Máš dve možnosti - otvor si účet u brokera (XTB, Etoro, a pod.). Táto možnosť je vhodná ak chceš s nimi obchodovať v krátkom časovom rozhraní. Avšak takto ich nebudeš vlastniť a nakúpiš len tzv. deriváty. Druhá možnosť je ich vyťažiť a uložiť do HW.

P. S. Krypto je rizikové, zvlášť v dnešnej dobe. Keby si pred pár rokmi nakúpila bitcoin, ethereum a podobne, teraz by si mala niekoľko násobné zisky

esmera50
8. júl 2023

@janka608 ale ja enviem, ako si otvorím účet a ani ako mám obchodovať, ak to budem robiť sama nebude tam robot, tak mi to určite nepôjde, a ja chcem zarábať každý mesiac, nielen dosiahnuť jednorazový zisk

esmera50
8. júl 2023

@janka608 ja verím skôr tomu, že dám vklad a že za mna školení brokeri obchodujú a berú provízie, viete

janka608
8. júl 2023

@esmera50 pri všetkej úcte, keď si ani nevieš založiť účet a nič o tom nevieš, tak radšej ruky od toho preč. Keby to bolo také ľahké, že všetci niekomu zveríme peniaze a máme z toho príjem, tak by nikto pomaly do práce nechodil.

esmera50
8. júl 2023

@janka608 tak ono nie každý o tom vie, to je jedna vec, a druhá je tá, že nie každý, kto o tom vie, tomu aj uverí a preto do toho nejde :D Ak neskúsim, tak sa to nedozviem...

maranco
10. aug 2023

NEBUĎ 🐑 BEEE

https://www.youtube.com/watch?v=dRIya-SjXNI

odkud firma BE bere peníze a kolik stojí vstupní poplatky

https://www.youtube.com/watch?v=VVyt_ZjuQfU

sme jenom vzdělávací společnost a máme školné - BE official

https://www.youtube.com/watch?v=HJ98qs8xB88

prezentace společnosti BE. Ehsaan, Monir, Moyn Islam, Melius, Onecoin

https://www.youtube.com/watch?v=m9KRLzZeAmQ
elizabeta56
31. dec 2023

@esmera50 ahoj, aj si sa nakoniec pridala do toho Be? Mna tiez lanaria, ale suhlasim s marancom, ze toto smrdi podvodom, resp.pyramidou. mame v rodine realneho tradera a ten vravel, ze tie zisky su nerealne z tradingu, tolko nezarobia ani najskusenejsi traderi a ze tie vynosi su najma z prinosu novych ludi, cize z MLMka, takze ak aj tvoji znami zarabaju, tak najma z ludi, ktorych prinesu.

nivea777
31. dec 2023

@elizabeta56 hej je to MLM ,ale aj obchodovanie a zarábanie pravdepodobne na kurzových rozdieloch.Poznam ľudí,ktorí si na tom krásne zarábajú,ale majú pod sebou veľmi veľa ludi.Prvotné školenia boli okolo 700€,teraz neviem to bolo 2-3 roky dozadu.

elizabeta56
31. dec 2023

@nivea777 no ved prave, musis mat pod sebou vela ludi, aby si mala take zisky a aj to vlastne nie su zisky, ale podiely na tych mesacnych poplatkoch od ludi, ktorí su pod tebou, cize to uz nie je MLM, ale vyslovene pyramida,lebo do toho ludia vkladaju vlastne prostriedky, nie su to len podiely zo ziskov. Ked si to porovnas s inymi MLM je tam rozdiel. Ak by to tradovanie same o sebe zarabalo, nepotrebovali by stale viac ludi lanarit.

elizabeta56
31. dec 2023

Mne blikla kontrolka uz len preto, ze som sa tej slecny vyslovene pytala, ci sa da zarobit len cisto tradovanim bez toho, aby som hladala ludi, nakolko je mi to proti srsti a ona mi na to vobec neodpovedala, teda odpovedala dost oklukou a bolo z toho citit, ze zahmlieva.

esmera50
1. jan 2024
esmera50
1. jan 2024

@elizabeta56 zatiaľ nepridala, ale tuším to funguje...

lililukac
1. mar 2024

@anicka2626 som súčasťou spoločnosti be vyše roka, spoločnosť mi viac dala ako vzala. Ja som spokojná so službami spoločnosti. Nieje to investičná spoločnosť do ktorej investujete peniaze je to vzdelávacia spoločnosť ktorá vám umožňuje vzdelávať sa v oblasti tradingu a network marketingu. Nemá to s investovanim nič spoločné, spoločnosť nás učí zúročiť svoj kapitál na finančnom trhu na základe stratégii a analýz trhu spoločnosť v dnešnej dobe ponúka o dosť lepšie privyrobenie si ako keď som začínala ja. Za mňa odporúčam

lililukac
Odpoveď bola odstránená
pjotrdruhy
8. apr 2024

@esmera50 už si v be? práve začína kurz na syntetiku. ak sa to nenaučíš, môžeš odstúpiť a vstupné ti vrátia v plnej výške. máš na registráciu pár dní...

pjotrdruhy
8. apr 2024

@elizabeta56 áno v .be vieš zarábať iba trejdingom a záleží na tvojej šikovnosti a času ktorý tomu venuješ. vieš zarábať 10 mesačne už za pár mesiacov, strop neexistuje. len treba naškrabkat na vstupný balíček a myslieť aj na nejaký vklad, ktorý chceš zhodnotiť. oveľa ťažšie sa zhodnocuje 200e, ako tisíc. Ale sú tam školitelia, ktorí ťa to dokážu naučiť. A nechcú za to nič. platíš mesačné školné. a keď máš výsledky, ludia za tebou prídu, aj bez toho, aby si niekoho lanárila. marketing je tu dobrovoľný. ale ak ti štyria platiaci v tvojom tíme zarábajú na školné, aj na tvoj vklad do trejdingu, nevyuziješ to?

pjotrdruhy
8. apr 2024

@maranco be funguje úplne inak. na kryptomenu majú aplikaciu. založíš si svoj účet u brokera. máš na výber. potom v aplikácii od be sparujes svoj účet. Aplikácia má množstvo nastavení, k tomu sú školenia. na krypto, forex. vieš zarobiť okolo 10% vkladu mesačne. zisk môžeš automaticky zhodnocovat, ak chces. zložený úrok... Nepotrebuješ vedieť nič o peňaženke, nič o krypto. všetko je v akademii .be cez sk školiteľov, aj množstvo zahraničných s prekladom. stále máš svojho lídra po ruke, ktorý ťa nasmeruje. platíš školné, áno, ale stojí to za tie prachy, aj ked by som rok nič nezarobil a nič sa nenaučil, stále ťa to niekam posunie.. vstupný poplatok, no áno, ale chceš mať kvalitnú akademiu? tak nejdeš študovať na učňovku. Samouk v krypto je úplná blbosť a tiež dať nejakej x firme svoje prachy, že zhodnot mi to, je dalsia blbosť. v be je tvoj vklad na tvojom účte, u brokera, ktorý nema nič s .be. nikto ti ho nevezme.

esmera50
13. apr 2024

@pjotrdruhy a ozaj vyplácajú v BE? a funguje to? dajús a tma len kopírvoať signály?

domi235
14. apr 2024

@esmera50 na tik toku rozpravala o tom jedna aka to je somarina a ze ju oblbi o peniaze. najdi si o tom video na tiktoku podla klucovych slov

esmera50
18. apr 2024

@domi235 ale niektorí píšu že to funguje

domi235
19. apr 2024

@esmera50 ano lebo zarobili na balickoch. Ak si 5 ludia pod nich kupia balik za 1000€ tak ty dostanes z toho proviziu. Neviem kolko percentnu ja som videla na to recenziu a je to dost draha spolocnost na kupu balickov. Ale kazdy nech sa sam rozhodne co chce a ked ho to laka nech skusa

esmera50
21. apr 2024

@domi235 tak ja skúšam, len iné veci zatial