icon

Kde nájsť vypracované otázky na skúšku bezpečnostného technika?

trpaslik25
9. dec 2023

Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .

meggie86
3. dec 2024

@katsmolkova nechcem klamat, myslim, ze nas bolo 22, ked som dnes pozerala na NIP bolo vydanych 13 osvedceni. Aj z tych co spravili este minimalne 4 predomnou cakali na verdikt, ked sa komisia radila ci ano, ci nie. Len som chcela nechat odkaz pre tych, co este neboli na skuskach, ze je treba sa pripravit rovnako zodpovedne ako k hasicom. Mozno sa mi to zdalo narocne, lebo realne BT nerobim, ale po vcerajsej skusenosti si myslim, ze strojarina pri lesnom hospodarstve nepomoze ☺️

katsmolkova
3. dec 2024

@meggie86 ja som bola uz davnejsie a so samymi bezpecakmi,co sa tomu venovali dlho a teda vsetci spravili. Preto som prekvapena,ze je tam take "sito".

meggie86
3. dec 2024

@katsmolkova bolo nas dost, co sa tomu realne nevenujeme, myslim, ze je to na nas aj poznat 🤨 predsa ta orientacia je pre nas zlozitejsia 😂 ale ked si viete pripravit material, pripadne zohnat (tymto dakujem p. @koniarova a @fifindes , nemocnice mi zachranili krk) tak zvladnut sa da vsetko, ked je vôla. Myslim, ze sa komisia snazila dat sancu, niektori stravili 10 minut navyse pri skuske.

paula1994
3. dec 2024

@meggie86 Nie nemala som skúšky ešte, 16.12. idem. Mám veľmi stres z toho, och. Niaky doplňujúce otázky čo sa pýtali mi viete povedať ? Ďakujem ♥️

meggie86
3. dec 2024

@paula1994 netreba byt v strese, len sa snazit zorientovat v tematike. Ono v tych otazkach sa veci casto opakuju a vela viete vyuzit pri akejkolvek teme. Mna ani velmi nenechali hovorit, ktorym smerom som zacala rozpravat tam sa popytali tri - styri otazky a isli sme dalej, 20 min max som tam bola. Napr chceli vediet specifika pre zabradlie, kde sa nachadza v nemocnici vtz el sk A (to som mala maly infarkt, ale naviedli ma). Hlavne tomu nepodlahnut ze neviem (a to som mala riadnu tmu ked som si opakovala otazky), ono sa rozsvieti v pravu chvilu; ja teda BT nerobim a myslim ze som to celkom hladko (nie dokonale) zvladla, nemusela som ani cakat za dverami na verdikt 🙈😊 Vybrat podstatne veci, neucit sa vela omaciek a s hlavou hore😉 aj prvy dojem je dolezity ☺️

katsmolkova
4. dec 2024

@meggie86 ufff tak to potom riadne dlho skusali. Ked som bola ja, tak 5 minut vela. Ked zacnete plynule hovorit k teme,tak stopnu a ide dalsia otazka. Inak aj ja som vytiahla nemocnice a tiez chceli VTZ priklady 😀

paula1994
9. dec 2024

@meggie86 prosim ťa a keď nezačnem sama hovoriť hneď ma pošli preč alebo sa začnú pýtať a navádzať, boli aj také prípady co nevedeli hovoriť k tomu čo si vytiahli ?

meggie86
9. dec 2024

@paula1994 uprimne, nwm. Kazdopadne si myslim, ze je treba rozpravat - aj ked vseobecnejsie, uz som vyssie spominala, ze vela sa da pouzit aj v inych otazkach- uplne zostat ticho zrejme nebude dobra cesta. Myslim si, ze budu davat otazky ale prvy dojem podla mna zostane. Hlavne sa toho nebat, netreba ovladat komplet legislativu, naozaj vybrat podstatne veci a tie sa naucit. Viem, ze je to stres, ja som dve noci pred skuskami ani nespala, ale ked tomu clovek venuje cas, tak urcite nieco nabehne, coho by si sa aspon na uvod mohla chytit.

pete32
16. dec 2024

Dobrý deň, @fifindes @meggie86 mohol by som Vás tiež veľmi pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok od p. @koniarova ? mail- jefino413@gmail.com

roin
18. dec 2024

@koniarova Mohol by som Vás pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT technika? Ďakujem.

roin
18. dec 2024

@roin
@meggie86 mohol by som Vás tiež veľmi pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok od p. @koniarova ? na email 76milanmino@gmail.com

peto366
3. jan 2025

Dobrý deň, @fifindes @meggie86 @pete32 mohol by som tiež poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok od @koniarova na mail : face6card@gmail.com

carrierzv
Autor odpoveď zmazal
carrierzv
4. jan 2025

Mohol by som Vás pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT technika? Ďakujem. carrierzv@gmail.com

kacka2901
10. jan 2025

@carrierzv ahojte, poslali by ste ich prosím aj mne, mail kacka2901icloud.com, je tu niekto kto ide 28.1.25 ?

kacka2901
10. jan 2025

@kacka2901@icloud.com takto 🙂

viki_17
24. jan 2025

Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na skúšku na NIP na mail vivikinka@gmail.com ? Veľmi by ste mi pomohli. Vopred ďakujem. 🙂 @koniarova @fifindes @meggie86

adrikahapa
3. feb 2025

poprosím aj o zaslanie vypracovaných otázok: hamasova.adriana@gmail.com
ďakujem za zaslanie.

adrikahapa
6. feb 2025

@koniarova poprosím aj ja o zaslanie vypracovaných otázok na BT: hamasova.adriana@gmail.com, vopred ďakujem

afifo
10. feb 2025

Dobry den, ak by ste niekto mal vypracovane otazky, vedeli by ste mi ich, prosim, poslat na murckoa@gmail.com
@koniarova @fifindes @meggie86 @adrikahapa

jakri1
10. feb 2025

@koniarova Môžem aj ja poprosiť o vypracované otázky na skušky BT technik. Veľmi pekne ďakujem za ochotu. jkrizo400@gmail.com

oski25
Autor odpoveď zmazal
oski25
11. feb 2025

Dobrý deň kolegovia, môžem aj ja poprosiť vypracované otázky ku skúške na NIPe? Ďakujem vám za ochotu ;) oski2587@gmail.com

ivka.pirulka
14. feb 2025

@koniarova Dobrý deň, veľmi pekne prosím o zaslanie vypracovaných otázok, ak by to bolo možné 🙏 ivka.pirulka@gmail.com Niečo som už vypracovala sama, ale trvá mi to. Mám termín 5.3.

adrikahapa
16. feb 2025

@fifindes pozdravujem, môžem poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT na email: hamasova.adriana@gmail.com
Ďakujem

jakri1
17. feb 2025

@fifindes Pozdravujem. Mohol by som poprosiť o preposlanie vypracovaných odpovedí na ústnu skúšku k BT. Ďakujem veľmi pekne. email: jkrizo400@gmail.com

dominika130301
21. feb 2025

@koniarova Dobrý deň, vedeli by ste aj mne poslať vypracované otázky na email ernekova.dominika@gmail.com, ďakujem krásne.

ivan241
14. mar 2025

@koniarova @fifindes @meggie86 Dobrý deň, mohol by som vás poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na email ivo.trpak@gmail.com, Ďakujem veľmi pekne.

lenci_ka16
16. mar 2025

@koniarova @fifindes @meggie86 Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja o zaslanie vypracovaných otázok ku skúškam? Ďakujem 🙂 lenkabohacikova16@gmail.com

hurry221
17. mar 2025

@koniarova @fifindes @meggie86 ja viem, že už možno máte aj nervy na to, ale aj ja by som vás chcel veľmi pekne poprosiť o otázky na skúšku 🙏 Snažím sa v tom sám zorientovať ale som len frustrovaný. Prosím ak môžete na peter.huray@gmail.com. Ďakujem!