Boli by ste ochotné cestovať 50 km do práce?
Ahojte... koľko km ste ochotné cestovať do práce?
viem o celkom dobrej ponuke, len je potrebné cestovať 50 km ... 50 km tam - 50 naspäť.
Je to moc? sa bojím že veľmi rýchlo to vzdám z dôvodu únavy. Doma klasika - deti, manžel.
Úplne v pohode by som cestovala
@luccija 2,5 hodiny do prace, 2,5 hodiny z prace.... ked musis --- zivila som sama deti a platila hypo a u nas ziadna praca --- tak proste musis.
@kaktusik007 úžasné človek zvládne veľa, keď musi
Cestujem skoro 60km 5x do tyzdna. Jazdim bus+vlak a nemam s tym problém. Kopec ludi tak funguje. Za mna, ak ti ta praca stoji za to,nevidim absolutne problém.
Pred koronou som dochadzala 60km po dialnici, co bolo cca 40 min. Teraz co pozeram ponuky, tak ich mam tak od 60 az po 120km na jeden smer. Aktualne budem rada, ak ma vkbec niekam zoberu... ideal by bol tak 2x tyzdenne kancel a zvysok HO. Bude to na slucku, ale tak co uz... u nas neviem nic zohnat
50km je v pohode, este k tomu autom. Chodi tak kopec ludi, aj deti do skoly. Nevidim v tom problem. Napr. Ba Tt je 50km a dava to kopec ludi. Vieden Ba dtto atd
Za skvelé peniaze áno, inak nie. Zabiješ cca 2h denne svojho voľného času len na cestovanie, budeš mat vysoké výdaje mesačne na benzín a zoderieš auto. Ale ak máš možnosť HO tak to by nebolo zlé.
A na druhej strane, ľudia cestujú aj oveľa viac do práce. Niekedy proste nie je na výber.
Chodila som tak 2 roky...Mladá bezdetna...ale stačilo🙂
Cestujem 700 km do prace, ale iba 2x do mesiaca.
Ja som cestovala cca 20km a bol to masaker na čas a na únavu a na stres v zime keď mrzlo alebo padal sneh 🤦♀️
niektori tak jazdia denne, uz roky, ked raz nie je na vyber, zvyknut sa da na vsetko, ked sa musi
Ja nie. A to mam soferovanie rada, ale toto by mi odkrojilo moc z casu, z energie, z nervov, z financií.. a toboz v zime. A co ak by sa auto nahle pokazilo? Nahradny spoj je dostupny? Fyzicky aj casovo? A taktiez som zazila situaciu ze mi volali zo skoly/skolky ze je s dietatom nahle zle, 8km z prace som dala za par minut... muz pracuje v terene po zapadnom slovensku, nabeha denne aj 300km, takze aspon jeden z nas musi byt blizko domova pre pripad nudze kvoli detom
Jezdim ted tri mesice 45km - je to jednodussi, nez jsem myslela- i kdyz financne to clovek pozna- u me je to ale 35 km po dalnici- po nemecke dalnici podotykam 😂 takze mi to trva 35 min…horsi je parkovani, na to musim pri planovani pridat +15 min.
Za chvili se vracim do puvodniho pracoviste - 10 min na kole 😉 a tesim se, az mi to pendlovani skonci.
Ale pokud bych se rozhodl, ze me prace na vzdalenejsim pracovisti vice bavi a naplnuje, vzala bych tech 45km na milost 🤷🏻♀️
Fuuu vôbec. Čas je vzácny. Neviem si to predstaviť každý deň toľko dochádzať.
Pracujem mimo svojho bydliska. Denne 17 km tam a 17 km S5.
no priatel tak cestoval, rok a pol. A v zime a po nocnej to bolo najhorsie 😖 ale zas po dialnici.
Muž chodí do BA po diaľnici cca 65 km. Keď chodil denne, bolo to znicujuce. O siestej z domu, aby sa vyhol zápcham, naspat sa dostal najskôr o pol siedmej. Teraz chodí 2-3x do týždňa, je to v pohode. Čiže ak je tam možnosť home office polovicu času, tak v pohode, vezmi to. Ak to máš dávať 5x týždenne, radšej to neber
Známy cestuje každý deň 130km tam a 130 späť....ja by som sa na to mohla zvysoka uz....par rokov dozadu som tak 3 roky dochadzala do práce kde cesta trvala 70 minút tam a 70 späť...nikdy viac hlavne cez zimu
Ja som takto 6 rokov cestovala - hodina tam a hodina späť, vieš, čo dala som výpoveď bolo to náročné každým rokom...
@balkica to fakt je 20km pre teba vela? Ma to celkom prekvapilo, ale zase na druhej strane, zijem v regione, kde sa naozaj bezne dochadza 30 40 km a nikto to neriesi...
@guiseppinka 20km je siroky pojem. Chodila som na vysku spojmi do ba z pezinka a tych 20km znamenalo ist z domu hodinu a pol pred zaciatkom skoly.25min z domu na vlakovu stanicu, 25min osobák do ba, 30min z hl.st. do skoly to mas 80min plus 10min rezerva. Nastastie aspon ten vlak je pre dnesnych studentov uz troska rychlejsi 🙂 ak nemeska ehm
Mne by to bolo vela, hladala som si pracu blizsie a aj sa podarilo. Nie je všetko o peniazoch. Travim vdaka tomu vela casu s rodinou, denne si vieme uzit pekne poobedie
Ja každú deň cestujem autom 45km a pohode sa to dá beriem aj deti keďže ja a manžel mame od seba prácu 5 minút autom a 5 minút deti do školy.Ked sú zápchy tak je to o hudbu ale inak ako 45 km je pohoda
Aj si si to spočítala, či sa ti to vôbec oplatí? Koľko prevozis?
Ja napr. iba v meste a to co najbližšie k miestu,kde bývam,nájdeš tu veľa rôznych názorov. Záleží,čo tebe vadi a co nie. Ale na co strácať čas,stojí to cestovanie za to,že nebudeš doma? Ja napr.mam skrátený uvazok(okrem toho,ze praca je v mieste bydliska) deti vyrastú a čas chcem venovať im,to sa vrátiť nedá.
Manžel tak cestuje už 3 roky...je to náročné.. hodina tam, hodina nazad a plus mínus 400€ prejazdí...
NIE!

ludia bezne dochadzaju od trnavy ci dokonca galanty novych zamkov do BA
a trva im to menej ako tym co idu z jedneho konca ba na druhy
samozrejme za nizku mzdu sa to neoplati to si uz musi kazdy zratat