Boli by ste ochotné cestovať 50 km do práce?
Ahojte... koľko km ste ochotné cestovať do práce?
viem o celkom dobrej ponuke, len je potrebné cestovať 50 km ... 50 km tam - 50 naspäť.
Je to moc? sa bojím že veľmi rýchlo to vzdám z dôvodu únavy. Doma klasika - deti, manžel.
No už 6 rokov dochádzam 50 km do prace a späť a to mám 2 deti 9 a 5 rokov majú. Keď boli menší bola to zaberačka a potrebovala som pomôcť hlavne s vyberanim detí zo školy ale teraz je to už ok. Predtým som žila 10 rokov vo Francúzsku a len vrámci jedného mesta som išla skoro hodinu do práce metrom. Takže v pohodlí auta kde môžeš počúvať podcast a máš tam klímu je to určite znesitelné.
@evkatk kazda minca ma dve strany. Viem ako to myslite, a keby v tom neboli deti je to naozaj obdivuhodne. Kazdy to mame nastavene inak. Od 6 mesacneho dietata by som nikdy neodisla aj keby sme mierne posteadali. Moje deti maju iba jednu babicku, moju mamu, ma 70 rokov no stale pracuje ako ucitelka v mš, ma tak nabity prigram, ze az. Pondelky tancuje coutry, stredy na zumbu, soboty turistika a nedelu ladovy medved a u nas. Vsetky vernisaze, divadla kina, besedy so sposovatelmi kde si kupuje knihy. Pred bytovkou ma tak krasne ze to mala aj s balkonmi uverejnene v novinach. Stale chodi na nejake poznavacky pobyty atd. Denne si volame niekolkokrat a ma moj obdiv, ani by ma nenapadlo ziadat aby sa starala o deti. Starsiu uz zobrala na poznavacky do madarska, zoberie ich plavat, ale nie sa o ne denno-denne starat. Vychovala tri deti, ked sme isli kazdy po svojom schudla 25 kilov lebo nemusela varit a zije a cestuje. Konecne moze. Ale samozrejme kazdy ako to ma zariadene je presne to spravne, pretoze kazdy zije tu svoju realitu.

Veľmi veľa ľudí dochádza vzdialenosť 50 km. Za slobodna som odchádzala denne 60km, autobus a vlak. Teraz s 2 deťmi dochadzam už asi 7 rokov 30 km. A čuduj sa svete tu som. Začala som dochádzať od 2,5 ročnej a 5 ročného, obaja škôlkari a dali sme to. Treba to dobre s manželom, alebo partnerom zorganizovať. Cestujem autom a prevozim 2 nádrže. Takže žiadnych 400€ 🤦 ako chcete ženy niečo dosiahnuť bez akej koľkej obety? Dobrá práca vám nespadne na hlavu bez skúseností.