icon

Boli by ste ochotné cestovať 50 km do práce?

7. apr 2024

Ahojte... koľko km ste ochotné cestovať do práce?
viem o celkom dobrej ponuke, len je potrebné cestovať 50 km ... 50 km tam - 50 naspäť.
Je to moc? sa bojím že veľmi rýchlo to vzdám z dôvodu únavy. Doma klasika - deti, manžel.

Strana
z5
anshelia
14. apr 2024

Veľmi veľa ľudí dochádza vzdialenosť 50 km. Za slobodna som odchádzala denne 60km, autobus a vlak. Teraz s 2 deťmi dochadzam už asi 7 rokov 30 km. A čuduj sa svete tu som. Začala som dochádzať od 2,5 ročnej a 5 ročného, obaja škôlkari a dali sme to. Treba to dobre s manželom, alebo partnerom zorganizovať. Cestujem autom a prevozim 2 nádrže. Takže žiadnych 400€ 🤦 ako chcete ženy niečo dosiahnuť bez akej koľkej obety? Dobrá práca vám nespadne na hlavu bez skúseností.

catherine59
14. apr 2024

No už 6 rokov dochádzam 50 km do prace a späť a to mám 2 deti 9 a 5 rokov majú. Keď boli menší bola to zaberačka a potrebovala som pomôcť hlavne s vyberanim detí zo školy ale teraz je to už ok. Predtým som žila 10 rokov vo Francúzsku a len vrámci jedného mesta som išla skoro hodinu do práce metrom. Takže v pohodlí auta kde môžeš počúvať podcast a máš tam klímu je to určite znesitelné.

salije
15. apr 2024

@evkatk kazda minca ma dve strany. Viem ako to myslite, a keby v tom neboli deti je to naozaj obdivuhodne. Kazdy to mame nastavene inak. Od 6 mesacneho dietata by som nikdy neodisla aj keby sme mierne posteadali. Moje deti maju iba jednu babicku, moju mamu, ma 70 rokov no stale pracuje ako ucitelka v mš, ma tak nabity prigram, ze az. Pondelky tancuje coutry, stredy na zumbu, soboty turistika a nedelu ladovy medved a u nas. Vsetky vernisaze, divadla kina, besedy so sposovatelmi kde si kupuje knihy. Pred bytovkou ma tak krasne ze to mala aj s balkonmi uverejnene v novinach. Stale chodi na nejake poznavacky pobyty atd. Denne si volame niekolkokrat a ma moj obdiv, ani by ma nenapadlo ziadat aby sa starala o deti. Starsiu uz zobrala na poznavacky do madarska, zoberie ich plavat, ale nie sa o ne denno-denne starat. Vychovala tri deti, ked sme isli kazdy po svojom schudla 25 kilov lebo nemusela varit a zije a cestuje. Konecne moze. Ale samozrejme kazdy ako to ma zariadene je presne to spravne, pretoze kazdy zije tu svoju realitu.

Strana
z5