icon

BOZP technik alebo autorizovaný BOZP technik

lenocka8894
5. jún 2023

Ahojte...je tu niekto, kto si robí kurz BOZP technika a bude mať skúšky na NIP? Alebo už kto má kurz BOZP za sebou? Ďakujem ❤️🙏

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
patral
22. aug 2024

Má niekďo vypracované správne otázky ďakujem

didiju
12. jún 2025

Ahojte, bola som na skúškach v marci 2024 a viem dohľadať aj vypracované otázky. Ak máte záujem, požiadam, napíšte mi sem vás mail

majkaturonova
24. jún 2025
@didiju

Ahojte, bola som na skúškach v marci 2024 a viem dohľadať aj vypracované otázky. Ak máte záujem, požiadam, napíšte mi sem vás mail

@didiju zdravim mam zaujem. Poprosila by som info kludne na mail turonova15@gmail.com

katt123
2. júl 2025
@didiju

@didiju Zdravím, mohla by som vás tiež poprosiť o tie vypracované otázky? Bola by som vám veľmi vďačná. 🙏🏻

katt123
2. júl 2025
@didiju

loliki
2. júl 2025

@lenocka8894 Je to ťažké, náročné? Aké máš vzdelanie a koľko trval kurz?

didiju
5. júl 2025
@katt123

@didiju Zdravím, mohla by som vás tiež poprosiť o tie vypracované otázky? Bola by som vám veľmi vďačná. 🙏🏻

@katt123 Dobrý deň, napíšte mi sem Váš mail a pošlem vám otázky, prepáčte, že reagujem až teraz, ale veľmi sem nechodím. ABT som robila v roku 2024, tak by to malo byť aktuálne.

didiju
5. júl 2025
@majkaturonova

@didiju zdravim mam zaujem. Poprosila by som info kludne na mail turonova15@gmail.com

@majkaturonova Majka idem Vám to poslať.

majkaturonova
5. júl 2025
@didiju

@majkaturonova Majka idem Vám to poslať.

@didiju dakujem, dorazilo 🥰

valika712
16. aug 2025
@majkaturonova

@didiju dakujem, dorazilo 🥰

@majkaturonova boli by ste ochotná sa s tým podeliť? tiež ma čakajú skúšky...
vopred vďaka za ochotu
valika.levandovska@gmail.com

vero_niqa
3. dec 2025
@didiju

@didiju dobrý deň, vedeli by ste mi poskytnúť vypracované otázky na BT, prosím?