Brigáda ako študent
Ak mám naraz 2 brigády ako študent, môžem spolu odpracovať v priemere 80 hodín mesačne v oboch, alebo 80h v jednej aj 80h v druhej? Môj prvy zamestnávaťeľ vie že mám aj druhú brigádu? Niekto to kontroluje ze koľko hodin pracujem v jednej a druhej brigáde?
Myslím, že dokopy. Ja tiež mám 2 brigády a už len kvôli uplatneniu študentskej výnimky som musela oznámiť jednej brigáde že mám aj druhú lebo tam si to uplatnujem a to sa môže iba na jednu brigádu 😊 ak je to nejaká firma, je super obrátiť sa na ekonomické oddelenie a oni ti povedia viac
@julia51 je to 20 hodín týždenne v priemere a platí to u každého zamestnávateľa. Môžeš mať viac brigád a všade platí max. 20 hodín týždenne v priemere. A kontroluje to inšpektorát práce.
@dataraxia myslíš si nesprávne, akurát tú položku pre študenta si môžeš uplatniť len u jedného. Takže tomu druhému musíš oznámiť, že si ju už uplatňuješ inde.

Myslím, že dokopy. Ja tiež mám 2 brigády a už len kvôli uplatneniu študentskej výnimky som musela oznámiť jednej brigáde že mám aj druhú lebo tam si to uplatnujem a to sa môže iba na jednu brigádu 😊 ak je to nejaká firma, je super obrátiť sa na ekonomické oddelenie a oni ti povedia viac